Grupa proizvoda | *Fermentisane suve kobasice* |
---|---|
Spisak sastojaka | *Svinjsko meso Svinjsko cvrsto masno tkivo kuhinjska so, zacini, ekstrakti zacina, prirodno aromaticne supstance, dekstroza, antioksidans: natrijum-askorbat; regulator kiselosti: glukono-delta-lakton; konzervans: natrijum-nitrit; starter kulture* |
Neto kolicina | 0.700 |
Jedinica mere | kg |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +15°C. Nacet proizvod cuvati u frizideru i najbolje upotrebiti/uporijebiti u roku od 10 dana. |
Stavlja u promet | NEOPLANTA DOO NOVI SAD, Primorska 90, 21000 Novi Sad, tel.: +381214873882; faks: +38121419256; office@neoplanta.co.rs |
Zemlja porekla | R.Srbija |
Uputsvo za upotrebu | *Spremno za upotrebu. Omotac nije jestiv.* |
Energija (kJ) | 2014 |
---|---|
Energija (kcal) | 487 |
Masti | 45 |
Zasićene masne kiseline (g) | 17 |
Ugljeni hidrati (g) | 0.5 |
od kojih seceri (g) | 0.5 |
Proteini (g) | 20 |
So (g) | 4 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | *Fermentisane suve kobasice* |
---|---|
Spisak sastojaka | *Svinjsko meso Svinjsko cvrsto masno tkivo kuhinjska so, zacini, ekstrakti zacina, prirodno aromaticne supstance, dekstroza, antioksidans: natrijum-askorbat; regulator kiselosti: glukono-delta-lakton; konzervans: natrijum-nitrit; starter kulture* |
Neto kolicina | 0.700 |
Jedinica mere | kg |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +15°C. Nacet proizvod cuvati u frizideru i najbolje upotrebiti/uporijebiti u roku od 10 dana. |
Stavlja u promet | NEOPLANTA DOO NOVI SAD, Primorska 90, 21000 Novi Sad, tel.: +381214873882; faks: +38121419256; office@neoplanta.co.rs |
Zemlja porekla | R.Srbija |
Uputsvo za upotrebu | *Spremno za upotrebu. Omotac nije jestiv.* |
Energija (kJ) | 2014 |
---|---|
Energija (kcal) | 487 |
Masti | 45 |
Zasićene masne kiseline (g) | 17 |
Ugljeni hidrati (g) | 0.5 |
od kojih seceri (g) | 0.5 |
Proteini (g) | 20 |
So (g) | 4 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |