Grupa proizvoda | SMRZNUTA RIBA |
---|---|
Spisak sastojaka | Komadi ribe Aljaska kolja (Theragra chalcogramma) 65%, masa za paniranje 35% (hlebne mrvice 46% (psenicno brasno, voda, zacini 2% (mlevena zacinska paprika 75%, kurkuma 25%), kvasac), repicino ulje, psenicno brasno, krompirov skrob, voda, so). |
Alergeni | zitarice koja sadrze gluten i njihovi proizvodi, proizvodi ribarstva, |
Neto kolicina | 300.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Temperatura pri kojoj ce temperatura u sredini proizvoda biti -18oC ili niza u svim fazama distribucije proizvoda. |
Stavlja u promet | FRIKOM DOO BEOGRAD Zrenjaninski put bb, 11213 Beograd, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Nemacka |
Uputsvo za upotrebu | U tiganju: Neodmrznut proizvod prziti na umereno zagrejanom ulju, 5-8 minuta uz povremeno okretanje. U fritezi: Neodmrznut proizvod prziti 3,5-4 minuta na temperaturi od 170 oC. U pecnici: Zamrznute stapice poredjati na pleh prethodno oblozen papirom za pecenje i peci u zagrejanoj pecnici na 220 oC, 15-17 minuta (ventilaciona pecnica: 13-15 minuta). Stapice okrenuti jednom nakon 10 minuta pecenja. |
Energija (kJ) | 852 |
---|---|
Energija (kcal) | 203 |
Masti | 8.6 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.7 |
Ugljeni hidrati (g) | 18 |
od kojih seceri (g) | 0.8 |
Vlakna (g) | 0.8 |
Proteini (g) | 13 |
So (g) | 0.75 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | SMRZNUTA RIBA |
---|---|
Spisak sastojaka | Komadi ribe Aljaska kolja (Theragra chalcogramma) 65%, masa za paniranje 35% (hlebne mrvice 46% (psenicno brasno, voda, zacini 2% (mlevena zacinska paprika 75%, kurkuma 25%), kvasac), repicino ulje, psenicno brasno, krompirov skrob, voda, so). |
Alergeni | zitarice koja sadrze gluten i njihovi proizvodi, proizvodi ribarstva, |
Neto kolicina | 300.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Temperatura pri kojoj ce temperatura u sredini proizvoda biti -18oC ili niza u svim fazama distribucije proizvoda. |
Stavlja u promet | FRIKOM DOO BEOGRAD Zrenjaninski put bb, 11213 Beograd, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Nemacka |
Uputsvo za upotrebu | U tiganju: Neodmrznut proizvod prziti na umereno zagrejanom ulju, 5-8 minuta uz povremeno okretanje. U fritezi: Neodmrznut proizvod prziti 3,5-4 minuta na temperaturi od 170 oC. U pecnici: Zamrznute stapice poredjati na pleh prethodno oblozen papirom za pecenje i peci u zagrejanoj pecnici na 220 oC, 15-17 minuta (ventilaciona pecnica: 13-15 minuta). Stapice okrenuti jednom nakon 10 minuta pecenja. |
Energija (kJ) | 852 |
---|---|
Energija (kcal) | 203 |
Masti | 8.6 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.7 |
Ugljeni hidrati (g) | 18 |
od kojih seceri (g) | 0.8 |
Vlakna (g) | 0.8 |
Proteini (g) | 13 |
So (g) | 0.75 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |