Grupa proizvoda | Mlecna cokolada (78%) sa vafel proizvodom (22%) punjenim mesavinom kakao i mlecnog krem proizvoda |
---|---|
Spisak sastojaka | Mlecna cokolada 78% (secer, punomasno mleko u pragu, kakao maslac, kakao masa, surutka u prahu, biljna mast (palmina), emulgatori: poliglicerolpoliricionoleat i sojin lecitin, arome), vafel proizvod 22% (psenicno brasno, secer, biljna mast (palmina), biljno ulje (suncokretovo), obrano mleko u prahu 5,4%, obezmasceno sojino brasno, kakao prah sa redukovanim sadrzajem kakao maslaca 2,3%, lesnik 1,7%, kukuruzni skrob, emulgator sojin lecitin, biljno ulje (palmino), so, sredstvo za dizanje testa: natrijum-hidrogenkarbonat, arome). Cokoladna masa sadrzi biljnu mast kao dodatak kakao maslacu. Mlecna cokolada sadrzi: 27% ukupne suve materije kakao delova, 15% suve materije mleka, 3,5% mlecne masti. |
Alergeni | Moze da sadrzi kikiriki i badem. |
Neto kolicina | 42.000 |
Jedinica mere | komad |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 15 do 20°C, na suvom mestu. |
Stavlja u promet | Swisslion-Takovo doo, Gornji Milanovac. Ogranak: Swisslion Vrsac, Vojvode Stepe Stepanovica 6, Vrsac, R. Srbija |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Energija (kJ) | 2229 |
---|---|
Energija (kcal) | 533 |
Masti | 29 |
Zasićene masne kiseline (g) | 14 |
Ugljeni hidrati (g) | 62 |
od kojih seceri (g) | 52 |
Proteini (g) | 6 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Mlecna cokolada (78%) sa vafel proizvodom (22%) punjenim mesavinom kakao i mlecnog krem proizvoda |
---|---|
Spisak sastojaka | Mlecna cokolada 78% (secer, punomasno mleko u pragu, kakao maslac, kakao masa, surutka u prahu, biljna mast (palmina), emulgatori: poliglicerolpoliricionoleat i sojin lecitin, arome), vafel proizvod 22% (psenicno brasno, secer, biljna mast (palmina), biljno ulje (suncokretovo), obrano mleko u prahu 5,4%, obezmasceno sojino brasno, kakao prah sa redukovanim sadrzajem kakao maslaca 2,3%, lesnik 1,7%, kukuruzni skrob, emulgator sojin lecitin, biljno ulje (palmino), so, sredstvo za dizanje testa: natrijum-hidrogenkarbonat, arome). Cokoladna masa sadrzi biljnu mast kao dodatak kakao maslacu. Mlecna cokolada sadrzi: 27% ukupne suve materije kakao delova, 15% suve materije mleka, 3,5% mlecne masti. |
Alergeni | Moze da sadrzi kikiriki i badem. |
Neto kolicina | 42.000 |
Jedinica mere | komad |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 15 do 20°C, na suvom mestu. |
Stavlja u promet | Swisslion-Takovo doo, Gornji Milanovac. Ogranak: Swisslion Vrsac, Vojvode Stepe Stepanovica 6, Vrsac, R. Srbija |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Energija (kJ) | 2229 |
---|---|
Energija (kcal) | 533 |
Masti | 29 |
Zasićene masne kiseline (g) | 14 |
Ugljeni hidrati (g) | 62 |
od kojih seceri (g) | 52 |
Proteini (g) | 6 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |