Grupa proizvoda | SMRZNUTO POVRCE |
---|---|
Spisak sastojaka | Povrce u promenjivim kolicinama (sargarepa talasasti kolut, brokoli cvet, karfiol cvet)./ |
Alergeni | . |
Neto kolicina | 400.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Temperatura od -18oC ili niza u svim fazama distribucije proizvoda |
Stavlja u promet | FRIKOM DOO BEOGRAD Zrenjaninski put bb, 11213 Beograd, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | KUVANJE: U posudu za kuvanje sipati 1 l vode, zagrejati do kljucanja, a zatim sipati u posudu 400 g zamrznutog proizvoda i poklopiti. Nakon ponovnog kljucanja sadrzaj kuvati jos 2 minuta na umerenoj temperaturi koja obezbedjuje lagano kljucanje vode |
Dodatne informacije | . |
Energija (kJ) | 122 |
---|---|
Energija (kcal) | 29 |
Masti | 0.6 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.2 |
Ugljeni hidrati (g) | 4.1 |
od kojih seceri (g) | 3.2 |
Proteini (g) | 1.9 |
So (g) | 0.04 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | SMRZNUTO POVRCE |
---|---|
Spisak sastojaka | Povrce u promenjivim kolicinama (sargarepa talasasti kolut, brokoli cvet, karfiol cvet)./ |
Alergeni | . |
Neto kolicina | 400.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Temperatura od -18oC ili niza u svim fazama distribucije proizvoda |
Stavlja u promet | FRIKOM DOO BEOGRAD Zrenjaninski put bb, 11213 Beograd, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | KUVANJE: U posudu za kuvanje sipati 1 l vode, zagrejati do kljucanja, a zatim sipati u posudu 400 g zamrznutog proizvoda i poklopiti. Nakon ponovnog kljucanja sadrzaj kuvati jos 2 minuta na umerenoj temperaturi koja obezbedjuje lagano kljucanje vode |
Dodatne informacije | . |
Energija (kJ) | 122 |
---|---|
Energija (kcal) | 29 |
Masti | 0.6 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.2 |
Ugljeni hidrati (g) | 4.1 |
od kojih seceri (g) | 3.2 |
Proteini (g) | 1.9 |
So (g) | 0.04 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |