-12%

| Grupa proizvoda | SMRZNUTO POVRCE |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Povrce u promenjivim kolicinama (karfiol cvet 35%, krompir kocka 25%, sargarepa kocka 20%, paskanat kocka10%, grasak 10%)./ |
| Alergeni | . |
| Neto kolicina | 400.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Temperatura od -18oC ili niza u svim fazama distribucije proizvoda |
| Stavlja u promet | FRIKOM DOO BEOGRAD Zrenjaninski put bb, 11213 Beograd, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | KUVANJE: U posudu za kuvanje sipati 1 l vode, zagrejati do kljucanja, a zatim sipati u posudu 400g zamrznutog proizvoda i poklopiti. Nakon ponovnog kljucanja sadrzaj kuvati jos 7-8 minuta na umerenoj temperaturi koja obezbedjuje lagano kljucanje vode. |
| Dodatne informacije | . |
| Energija (kJ) | 204 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 48 |
| Masti | 0.6 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.1 |
| Ugljeni hidrati (g) | 9.4 |
| od kojih seceri (g) | 3.2 |
| Proteini (g) | 1.9 |
| So (g) | 0.02 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |
-12%

| Grupa proizvoda | SMRZNUTO POVRCE |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Povrce u promenjivim kolicinama (karfiol cvet 35%, krompir kocka 25%, sargarepa kocka 20%, paskanat kocka10%, grasak 10%)./ |
| Alergeni | . |
| Neto kolicina | 400.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Temperatura od -18oC ili niza u svim fazama distribucije proizvoda |
| Stavlja u promet | FRIKOM DOO BEOGRAD Zrenjaninski put bb, 11213 Beograd, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | KUVANJE: U posudu za kuvanje sipati 1 l vode, zagrejati do kljucanja, a zatim sipati u posudu 400g zamrznutog proizvoda i poklopiti. Nakon ponovnog kljucanja sadrzaj kuvati jos 7-8 minuta na umerenoj temperaturi koja obezbedjuje lagano kljucanje vode. |
| Dodatne informacije | . |
| Energija (kJ) | 204 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 48 |
| Masti | 0.6 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.1 |
| Ugljeni hidrati (g) | 9.4 |
| od kojih seceri (g) | 3.2 |
| Proteini (g) | 1.9 |
| So (g) | 0.02 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |