Grupa proizvoda | SMRZNUTO POVRCE |
---|---|
Spisak sastojaka | Povrce u promenjivim kolicinama (sargarepa kocka 35%, boranija 25%, krompir kocka 25%, grasak 15%)./ |
Alergeni | . |
Neto kolicina | 400.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Temperatura od -18oC ili niza u svim fazama distribucije proizvoda |
Stavlja u promet | FRIKOM DOO BEOGRAD Zrenjaninski put bb, 11213 Beograd, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | KUVANJE: U posudu za kuvanje sipati 1 l vode, zagrejati do kljucanja, a zatim sipati u posudu 400g zamrznutog proizvoda i poklopiti. Nakon ponovnog kljucanja sadrzaj kuvati jos 16-17 minuta na umerenoj temperaturi koja obezbedjuje lagano kljucanje vode. |
Dodatne informacije | . |
Energija (kJ) | 194 |
---|---|
Energija (kcal) | 46 |
Masti | 0.5 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.1 |
Ugljeni hidrati (g) | 9.2 |
od kojih seceri (g) | 3.8 |
Proteini (g) | 2 |
So (g) | 0.03 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | SMRZNUTO POVRCE |
---|---|
Spisak sastojaka | Povrce u promenjivim kolicinama (sargarepa kocka 35%, boranija 25%, krompir kocka 25%, grasak 15%)./ |
Alergeni | . |
Neto kolicina | 400.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Temperatura od -18oC ili niza u svim fazama distribucije proizvoda |
Stavlja u promet | FRIKOM DOO BEOGRAD Zrenjaninski put bb, 11213 Beograd, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | KUVANJE: U posudu za kuvanje sipati 1 l vode, zagrejati do kljucanja, a zatim sipati u posudu 400g zamrznutog proizvoda i poklopiti. Nakon ponovnog kljucanja sadrzaj kuvati jos 16-17 minuta na umerenoj temperaturi koja obezbedjuje lagano kljucanje vode. |
Dodatne informacije | . |
Energija (kJ) | 194 |
---|---|
Energija (kcal) | 46 |
Masti | 0.5 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.1 |
Ugljeni hidrati (g) | 9.2 |
od kojih seceri (g) | 3.8 |
Proteini (g) | 2 |
So (g) | 0.03 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |