
| Grupa proizvoda | Suvomesnati proizvod |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Meso slabina i ledja bez kosti, kuhinjska so, dekstroza, zacini, konzervans: natrijum-nitrit; antioksidans: natrijum-askorbat; starter kulture. |
| Alergeni | Moze da sadrzi: gluten, celer, mleko i slacicu. |
| Neto kolicina | 0.000 |
| Jedinica mere | kilogram |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. Nakon otvaranja proizvod cuvati u frizideru i najbolje upotrebiti u roku od 5 dana. |
| Stavlja u promet | Grupa Univerexport Backa a.d., Novosadski put 10, 21400 Backa Palanka, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Uputsvo za upotrebu | Proizvod namenjen za direktnu konzumaciju. |
| Dodatne informacije | Pakovano u vakuumu. Visok sadrzaj proteina. |
| Energija (kJ) | 797 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 190 |
| Masti | 8 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 3.4 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.4 |
| od kojih seceri (g) | 0.4 |
| Proteini (g) | 29 |
| So (g) | 2.82 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Suvomesnati proizvod |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Meso slabina i ledja bez kosti, kuhinjska so, dekstroza, zacini, konzervans: natrijum-nitrit; antioksidans: natrijum-askorbat; starter kulture. |
| Alergeni | Moze da sadrzi: gluten, celer, mleko i slacicu. |
| Neto kolicina | 0.000 |
| Jedinica mere | kilogram |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. Nakon otvaranja proizvod cuvati u frizideru i najbolje upotrebiti u roku od 5 dana. |
| Stavlja u promet | Grupa Univerexport Backa a.d., Novosadski put 10, 21400 Backa Palanka, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Uputsvo za upotrebu | Proizvod namenjen za direktnu konzumaciju. |
| Dodatne informacije | Pakovano u vakuumu. Visok sadrzaj proteina. |
| Energija (kJ) | 797 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 190 |
| Masti | 8 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 3.4 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.4 |
| od kojih seceri (g) | 0.4 |
| Proteini (g) | 29 |
| So (g) | 2.82 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |