
| Grupa proizvoda | Grekos sumsko voce, jogurt sa preradjevinom od sumskog voca 6.8% sumskog voca u proizvodu |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Jogurt sa 9 % mlecne masti(pasterizovano mleko, jogurtna kultura), preradjevina sumskog voca 17% (secer, sumsko voce 40% (kupina 20%, borovnica 10%, zova 5%,sumska jagoda 5%), modifikovani kukuruzni skrob, zgusnjivaci pektin i karuba guma, koncentrat soka zove,aroma |
| Alergeni | mleko, mlecni protein,laktoza |
| Neto kolicina | 400.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Spreman za konzumaciju/dodatak jelima |
| Dodatne informacije | nema |
| Energija (kJ) | 561 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 134 |
| Masti | 7 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 5 |
| Ugljeni hidrati (g) | 12 |
| od kojih seceri (g) | 12 |
| Proteini (g) | 3.5 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Grekos sumsko voce, jogurt sa preradjevinom od sumskog voca 6.8% sumskog voca u proizvodu |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Jogurt sa 9 % mlecne masti(pasterizovano mleko, jogurtna kultura), preradjevina sumskog voca 17% (secer, sumsko voce 40% (kupina 20%, borovnica 10%, zova 5%,sumska jagoda 5%), modifikovani kukuruzni skrob, zgusnjivaci pektin i karuba guma, koncentrat soka zove,aroma |
| Alergeni | mleko, mlecni protein,laktoza |
| Neto kolicina | 400.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Spreman za konzumaciju/dodatak jelima |
| Dodatne informacije | nema |
| Energija (kJ) | 561 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 134 |
| Masti | 7 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 5 |
| Ugljeni hidrati (g) | 12 |
| od kojih seceri (g) | 12 |
| Proteini (g) | 3.5 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |