
| Grupa proizvoda | Konditori |
|---|---|
| Spisak sastojaka | : ruby cokoladni preliv 45% (secer, kakao maslac, punomasno mleko u prahu, kakao masa, emulgator : sojin lecitin,kiselina: limunska kiselina, aroma), lesnik fil 27%(secer, biljna mast(palmina), lesnik pasta, surutka u prahu, kakao prah sa redukovanim sadrzajem masti, punomasno mleko prahu, emulgator: sojin lecitin i arome, bela cokolada 20%( secer, kakao maslac, punomasno mleko u prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma), seckani lesnici 4%, pistaci 4%. Cokoladni preliv sadrzi: kakao delovi 48%min. |
| Alergeni | Proizvod moze da sadrzi tragove kikirikija i drugog jezgrastog voca. |
| Neto kolicina | 170.000 |
| Jedinica mere | komad |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na hladnom i suvom mestu (min. 15°C, max. 20°C). |
| Stavlja u promet | Fabrika konditorskih proizvoda Nelly d.o.o., 15300 Loznica, Georgija Jaksica 14. www.nelly.co.rs |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Proizvod je namenjen opstoj populaciji , osim alergicnih na osnovne zivotne namirnice i dijabeticare |
| Energija (kJ) | 2592 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 619 |
| Masti | 38.4 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 10.5 |
| Ugljeni hidrati (g) | 60.9 |
| od kojih seceri (g) | 47.7 |
| Proteini (g) | 6.9 |
| So (g) | 0.4 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Konditori |
|---|---|
| Spisak sastojaka | : ruby cokoladni preliv 45% (secer, kakao maslac, punomasno mleko u prahu, kakao masa, emulgator : sojin lecitin,kiselina: limunska kiselina, aroma), lesnik fil 27%(secer, biljna mast(palmina), lesnik pasta, surutka u prahu, kakao prah sa redukovanim sadrzajem masti, punomasno mleko prahu, emulgator: sojin lecitin i arome, bela cokolada 20%( secer, kakao maslac, punomasno mleko u prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma), seckani lesnici 4%, pistaci 4%. Cokoladni preliv sadrzi: kakao delovi 48%min. |
| Alergeni | Proizvod moze da sadrzi tragove kikirikija i drugog jezgrastog voca. |
| Neto kolicina | 170.000 |
| Jedinica mere | komad |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na hladnom i suvom mestu (min. 15°C, max. 20°C). |
| Stavlja u promet | Fabrika konditorskih proizvoda Nelly d.o.o., 15300 Loznica, Georgija Jaksica 14. www.nelly.co.rs |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Proizvod je namenjen opstoj populaciji , osim alergicnih na osnovne zivotne namirnice i dijabeticare |
| Energija (kJ) | 2592 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 619 |
| Masti | 38.4 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 10.5 |
| Ugljeni hidrati (g) | 60.9 |
| od kojih seceri (g) | 47.7 |
| Proteini (g) | 6.9 |
| So (g) | 0.4 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |