
| Grupa proizvoda | kecapi |
|---|---|
| Spisak sastojaka | voda, koncentrisana/koncentrirana kasa paradajza/rajcice 26% (150 g paradajza/rajcice na 100 g kecapa), secer, alkoholno sirce/ocat, kuhinjska so/sol (natrijum/natrijev hlorid, kalijum/kalijev jodat), modifikovani skrob/modificirani skrob, stabilizatori (guar guma, ksantan guma), aroma, kiselina/kisjelina: limunska kiselina/kisjelina, konzervansi (natrijum-benzoat/natrij benzoat i kalijum-sorbat/kalij sorbat). Bez glutena. Suva materija: min. 20%. |
| Neto kolicina | 450.000 |
| Jedinica mere | komad |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na cistom i suvom mestu/ mjestu |
| Stavlja u promet | NECTAR doo |
| Zemlja porekla | SRBIJA |
| Uputsvo za upotrebu | Nakon otvaranja cuvati u frizideru. Najbolje upotrebiti /upotrijebiti do: datuma odstampanog na ambalazi. |
| Energija (kJ) | 312 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 74 |
| Ugljeni hidrati (g) | 15 |
| od kojih seceri (g) | 12 |
| Proteini (g) | 1 |
| So (g) | 2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | kecapi |
|---|---|
| Spisak sastojaka | voda, koncentrisana/koncentrirana kasa paradajza/rajcice 26% (150 g paradajza/rajcice na 100 g kecapa), secer, alkoholno sirce/ocat, kuhinjska so/sol (natrijum/natrijev hlorid, kalijum/kalijev jodat), modifikovani skrob/modificirani skrob, stabilizatori (guar guma, ksantan guma), aroma, kiselina/kisjelina: limunska kiselina/kisjelina, konzervansi (natrijum-benzoat/natrij benzoat i kalijum-sorbat/kalij sorbat). Bez glutena. Suva materija: min. 20%. |
| Neto kolicina | 450.000 |
| Jedinica mere | komad |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na cistom i suvom mestu/ mjestu |
| Stavlja u promet | NECTAR doo |
| Zemlja porekla | SRBIJA |
| Uputsvo za upotrebu | Nakon otvaranja cuvati u frizideru. Najbolje upotrebiti /upotrijebiti do: datuma odstampanog na ambalazi. |
| Energija (kJ) | 312 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 74 |
| Ugljeni hidrati (g) | 15 |
| od kojih seceri (g) | 12 |
| Proteini (g) | 1 |
| So (g) | 2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |