
| Grupa proizvoda | Namazi |
|---|---|
| Spisak sastojaka | pileci batak i karabatak bez kosti 44 %, voda, suncokretovo ulje, pileca jetra, krompirov skrob, mlecne belancevine, crni luk, zacini i ekstrakti zacina, so, prirodne arome, dekstroza |
| Alergeni | nema |
| Neto kolicina | 50.000 |
| Jedinica mere | komad |
| Uslovi cuvanja | Proizvod cuvati na temperaturi do + 25 ˚C. Otvoreni proizvod cuvati na temperaturi do + 4 °C i upotrebiti u roku od jednog dana. |
| Stavlja u promet | Perutnina Ptuj Topiko |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Proizvod je termicki obradjen i ne zahteva dodatnu upotrebu pre konzumiranja termicki obradjena. |
| Dodatne informacije | nema |
| Energija (kJ) | 1182 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 285 |
| Masti | 25 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 3.1 |
| Ugljeni hidrati (g) | 4.1 |
| od kojih seceri (g) | 0.5 |
| Proteini (g) | 11 |
| So (g) | 1.2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Namazi |
|---|---|
| Spisak sastojaka | pileci batak i karabatak bez kosti 44 %, voda, suncokretovo ulje, pileca jetra, krompirov skrob, mlecne belancevine, crni luk, zacini i ekstrakti zacina, so, prirodne arome, dekstroza |
| Alergeni | nema |
| Neto kolicina | 50.000 |
| Jedinica mere | komad |
| Uslovi cuvanja | Proizvod cuvati na temperaturi do + 25 ˚C. Otvoreni proizvod cuvati na temperaturi do + 4 °C i upotrebiti u roku od jednog dana. |
| Stavlja u promet | Perutnina Ptuj Topiko |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Proizvod je termicki obradjen i ne zahteva dodatnu upotrebu pre konzumiranja termicki obradjena. |
| Dodatne informacije | nema |
| Energija (kJ) | 1182 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 285 |
| Masti | 25 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 3.1 |
| Ugljeni hidrati (g) | 4.1 |
| od kojih seceri (g) | 0.5 |
| Proteini (g) | 11 |
| So (g) | 1.2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |