Grupa proizvoda: SLADOLED
Spisak sastojaka: *KAPRI preliv jagode 33% (kasa jagode 32%, secer, kasa sargarepe, voda, glukozni sirup, regulator kiselosti (limunska kiselina), govedji zelatin, stabilizatori (guma iz semena rogaca, guar guma, celulozna guma), boja (E162)), voda, kakao preliv 20% (kokosovo ulje, secer, kakao sa redukovanim sadrzajem masti, emulgatori (sojin lecitin, PGPR), aroma), secer, obrano mleko u prahu, maslac, glukozni sirup, emulgatori (mono- i digliceridi masnih kiselina), stabilizatori (guma iz semena rogaca, guar guma, karagenan), aroma. KAPRI KORNET / KAPRI CONE voda, vafl 15% (psenicno brasno, secer, kokosovo ulje, emulgator (sojin lecitin), so), disk ukusa cokolade 9% (biljno ulje (kokosovo, suncokretovo, repicino), secer, kakao sa redukovanim sadrzajem masti, emulgatori (sojin lecitin, PGPR), aroma), kakao preliv 6% (kokosovo ulje, secer, kakao sa redukovanim sadrzajem masti, emulgatori (sojin lecitin, PGPR), aroma), obrano mleko u prahu, secer, preliv jagode 5% (secer, kasa jagode 33%, kasa sargarepe, glukozni sirup, voda, sredstvo za zeliranje (pektin), regulator kiselosti (limunska kiselina), boja (E162)), preliv sa komadicima jagode 5% (komadici jagode 64%, secer, dekstroza, voda, modifikovani skrob, kiselina (limunska kiselina), zgusnjivac (guma iz semena rogaca), koncentrat sargarepe i koncentrat crne ribizle, aroma), komadici mlecne cokolade 4% (secer, punomasno mleko u prahu, kakao maslac, kakao masa, emulgator (sojin lecitin)), maslac, glukozni sirup, kokosovo ulje, dekstroza, emulgatori (mono- i digliceridi masnih kiselina, polisorbat 80), stabilizatori (guar guma, karagenan, natrijum-alginat, guma iz semena rogaca), aroma*
Alergeni: zitarice koja sadrze gluten i njihovi proizvodi, soja i proizvodi od soje
Neto kolicina: 448.000
Jedinica mere: g
Uslovi cuvanja: Temperatura od -18oC ili niza u svim fazama distribucije proizvoda
Stavlja u promet: FRIKOM DOO BEOGRAD Zrenjaninski put bb, 11213 Beograd, Republika Srbija
Zemlja porekla: Srbija
Uputsvo za upotrebu: Spreman za konzumaciju
Dodatne informacije: .