Grupa proizvoda | Brzo smrznut proizvod od krompirovog testa sa nadevom sljive |
---|---|
Spisak sastojaka | Krompirovo testo 70%(krompir ljuspice, voda, psenicna krupica, psenicno brasno, biljno ulje (suncokretovo), secer, kuhinjska so), nadev sljiva 30%. |
Alergeni | gluten |
Neto kolicina | 750.000 |
Jedinica mere | kom |
Uslovi cuvanja | -18°C |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Smrznute knedle poredjane na pobrasnjenu povrsinu, drzati na sobnoj temperaturi 10-15 minuta. Spustati ih u kupicu, blago zasoljenu vodu i kuvati oko 4 minuta nakon sto isplivaju na povrsinu. Kuvane knedle uvaljati u prezlu, prethodno proprzenu sa malo ulja ili maslaca, te po zelji poseceriti. |
Energija (kJ) | 641 |
---|---|
Energija (kcal) | 151 |
Masti | 3.1 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1.6 |
Ugljeni hidrati (g) | 27.3 |
od kojih seceri (g) | 1.2 |
Proteini (g) | 3.8 |
So (g) | 0.87 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Brzo smrznut proizvod od krompirovog testa sa nadevom sljive |
---|---|
Spisak sastojaka | Krompirovo testo 70%(krompir ljuspice, voda, psenicna krupica, psenicno brasno, biljno ulje (suncokretovo), secer, kuhinjska so), nadev sljiva 30%. |
Alergeni | gluten |
Neto kolicina | 750.000 |
Jedinica mere | kom |
Uslovi cuvanja | -18°C |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Smrznute knedle poredjane na pobrasnjenu povrsinu, drzati na sobnoj temperaturi 10-15 minuta. Spustati ih u kupicu, blago zasoljenu vodu i kuvati oko 4 minuta nakon sto isplivaju na povrsinu. Kuvane knedle uvaljati u prezlu, prethodno proprzenu sa malo ulja ili maslaca, te po zelji poseceriti. |
Energija (kJ) | 641 |
---|---|
Energija (kcal) | 151 |
Masti | 3.1 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1.6 |
Ugljeni hidrati (g) | 27.3 |
od kojih seceri (g) | 1.2 |
Proteini (g) | 3.8 |
So (g) | 0.87 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |