-10%

| Grupa proizvoda | Brzo smrznut proizvod od krompirovog testa sa nadevom sljive |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Krompirovo testo 70%(krompir ljuspice, voda, psenicna krupica, psenicno brasno, biljno ulje (suncokretovo), secer, kuhinjska so), nadev sljiva 30%. |
| Alergeni | gluten |
| Neto kolicina | 750.000 |
| Jedinica mere | kom |
| Uslovi cuvanja | -18°C |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Smrznute knedle poredjane na pobrasnjenu povrsinu, drzati na sobnoj temperaturi 10-15 minuta. Spustati ih u kupicu, blago zasoljenu vodu i kuvati oko 4 minuta nakon sto isplivaju na povrsinu. Kuvane knedle uvaljati u prezlu, prethodno proprzenu sa malo ulja ili maslaca, te po zelji poseceriti. |
| Energija (kJ) | 641 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 151 |
| Masti | 3.1 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 1.6 |
| Ugljeni hidrati (g) | 27.3 |
| od kojih seceri (g) | 1.2 |
| Proteini (g) | 3.8 |
| So (g) | 0.87 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |
-10%

| Grupa proizvoda | Brzo smrznut proizvod od krompirovog testa sa nadevom sljive |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Krompirovo testo 70%(krompir ljuspice, voda, psenicna krupica, psenicno brasno, biljno ulje (suncokretovo), secer, kuhinjska so), nadev sljiva 30%. |
| Alergeni | gluten |
| Neto kolicina | 750.000 |
| Jedinica mere | kom |
| Uslovi cuvanja | -18°C |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Smrznute knedle poredjane na pobrasnjenu povrsinu, drzati na sobnoj temperaturi 10-15 minuta. Spustati ih u kupicu, blago zasoljenu vodu i kuvati oko 4 minuta nakon sto isplivaju na povrsinu. Kuvane knedle uvaljati u prezlu, prethodno proprzenu sa malo ulja ili maslaca, te po zelji poseceriti. |
| Energija (kJ) | 641 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 151 |
| Masti | 3.1 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 1.6 |
| Ugljeni hidrati (g) | 27.3 |
| od kojih seceri (g) | 1.2 |
| Proteini (g) | 3.8 |
| So (g) | 0.87 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |