
| Spisak sastojaka | kukuruzni skrob, secer, kuhinjska sol, bojilo (beta karoten), aroma. |
|---|---|
| Alergeni | Proizvod moze da sadrzi mleko/mlijeko, psenicni gluten i soju. |
| Neto kolicina | 160.000 |
| Jedinica mere | kom |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom, tamnom mestu, na temperaturi do 25°C |
| Stavlja u promet | Aleva DOO |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | 1. Izmesajte prasak za puding sa 2-3 kasike secera. Tome dodajte 4-6 kasika hladnog mleka oduzetog od 1/2 l. 2. Ostatak mleka skuvajte, uklonite sa vatre i dodajte razmuceni prasak za puding. Kuvajte uz mesanje 2-3 min. 3. Vruc puding sipajte u navlazene posude i sacekajte da se ohladi. Dekorisite slagom, vocem, kompotom 500 ml pudinga |
| Energija (kJ) | 432 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 102 |
| Masti | 2.4 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 1.6 |
| Ugljeni hidrati (g) | 17.5 |
| od kojih seceri (g) | 12.1 |
| Proteini (g) | 2.6 |
| So (g) | 0.1 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Spisak sastojaka | kukuruzni skrob, secer, kuhinjska sol, bojilo (beta karoten), aroma. |
|---|---|
| Alergeni | Proizvod moze da sadrzi mleko/mlijeko, psenicni gluten i soju. |
| Neto kolicina | 160.000 |
| Jedinica mere | kom |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom, tamnom mestu, na temperaturi do 25°C |
| Stavlja u promet | Aleva DOO |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | 1. Izmesajte prasak za puding sa 2-3 kasike secera. Tome dodajte 4-6 kasika hladnog mleka oduzetog od 1/2 l. 2. Ostatak mleka skuvajte, uklonite sa vatre i dodajte razmuceni prasak za puding. Kuvajte uz mesanje 2-3 min. 3. Vruc puding sipajte u navlazene posude i sacekajte da se ohladi. Dekorisite slagom, vocem, kompotom 500 ml pudinga |
| Energija (kJ) | 432 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 102 |
| Masti | 2.4 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 1.6 |
| Ugljeni hidrati (g) | 17.5 |
| od kojih seceri (g) | 12.1 |
| Proteini (g) | 2.6 |
| So (g) | 0.1 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |