Spisak sastojaka | kukuruzni skrob, secer, kuhinjska sol, bojilo (beta karoten), aroma. |
---|---|
Alergeni | Proizvod moze da sadrzi mleko/mlijeko, psenicni gluten i soju. |
Neto kolicina | 160.000 |
Jedinica mere | kom |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom, tamnom mestu, na temperaturi do 25°C |
Stavlja u promet | Aleva DOO |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Uputsvo za upotrebu | 1. Izmesajte prasak za puding sa 2-3 kasike secera. Tome dodajte 4-6 kasika hladnog mleka oduzetog od 1/2 l. 2. Ostatak mleka skuvajte, uklonite sa vatre i dodajte razmuceni prasak za puding. Kuvajte uz mesanje 2-3 min. 3. Vruc puding sipajte u navlazene posude i sacekajte da se ohladi. Dekorisite slagom, vocem, kompotom 500 ml pudinga |
Energija (kJ) | 432 |
---|---|
Energija (kcal) | 102 |
Masti | 2.4 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1.6 |
Ugljeni hidrati (g) | 17.5 |
od kojih seceri (g) | 12.1 |
Proteini (g) | 2.6 |
So (g) | 0.1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Spisak sastojaka | kukuruzni skrob, secer, kuhinjska sol, bojilo (beta karoten), aroma. |
---|---|
Alergeni | Proizvod moze da sadrzi mleko/mlijeko, psenicni gluten i soju. |
Neto kolicina | 160.000 |
Jedinica mere | kom |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom, tamnom mestu, na temperaturi do 25°C |
Stavlja u promet | Aleva DOO |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Uputsvo za upotrebu | 1. Izmesajte prasak za puding sa 2-3 kasike secera. Tome dodajte 4-6 kasika hladnog mleka oduzetog od 1/2 l. 2. Ostatak mleka skuvajte, uklonite sa vatre i dodajte razmuceni prasak za puding. Kuvajte uz mesanje 2-3 min. 3. Vruc puding sipajte u navlazene posude i sacekajte da se ohladi. Dekorisite slagom, vocem, kompotom 500 ml pudinga |
Energija (kJ) | 432 |
---|---|
Energija (kcal) | 102 |
Masti | 2.4 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1.6 |
Ugljeni hidrati (g) | 17.5 |
od kojih seceri (g) | 12.1 |
Proteini (g) | 2.6 |
So (g) | 0.1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |