
| Grupa proizvoda | Smesa za kolace |
|---|---|
| Spisak sastojaka | 300 g smese za testo, 60 g komadica cokolade.Sastojci smese za testo (83%): PSENICNO brasno, secer, kukuruzni skrob, dekstroza, sredstva za dizanje testa (E 450i, E 500ii), aroma, zgusnjivaci (E 415, E 412, E 466), pirincani skrob, emulgatori (E 475, E 471, E 433). Sastojci komadica cokolade (17%): secer, kakao masa, kakao-maslac, emulgator: suncokretov lecitin (E 322). Sadrzi ukupne s.m. kakao-delova: min 43 %. Moze sadrzati SOJU i MLEKO u tragovima. |
| Alergeni | Moze sadrzati SOJU i MLEKO u tragovima. |
| Neto kolicina | 360.000 |
| Jedinica mere | komad |
| Uslovi cuvanja | ambijentalno |
| Stavlja u promet | Dr.Oetker |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | 1. Poredjati 12 papirnih kalupa na pleh. Zagrejati rernu. 2. Smesu za testo sipati u posudu za mesanje. Dodati jaja, vodu i ulje. Mutiti mikserom tako da se dobije glatko testo. Odvojiti kasiku komadica cokolade sa strane, a ostalo umesati u testo. 3. Testo uz pomoc dve kasicice ravnomerno rasporediti u pripremljene kalupe. Uputstvo: kalupe ispuniti do pola. Ostatak cokoladnih komadica rasporediti po testu i staviti na srednji nivo rerne da se pece. Kad su mafini ispeceni, skinuti ih sa pleha i ostaviti da se ohlade u kalupima. Preporuka: Mozete koristiti pleh za mafine ili silikonske kalupe. |
| Energija (kJ) | 1872 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 448 |
| Masti | 26 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 4 |
| Ugljeni hidrati (g) | 48 |
| od kojih seceri (g) | 25 |
| Proteini (g) | 5 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Smesa za kolace |
|---|---|
| Spisak sastojaka | 300 g smese za testo, 60 g komadica cokolade.Sastojci smese za testo (83%): PSENICNO brasno, secer, kukuruzni skrob, dekstroza, sredstva za dizanje testa (E 450i, E 500ii), aroma, zgusnjivaci (E 415, E 412, E 466), pirincani skrob, emulgatori (E 475, E 471, E 433). Sastojci komadica cokolade (17%): secer, kakao masa, kakao-maslac, emulgator: suncokretov lecitin (E 322). Sadrzi ukupne s.m. kakao-delova: min 43 %. Moze sadrzati SOJU i MLEKO u tragovima. |
| Alergeni | Moze sadrzati SOJU i MLEKO u tragovima. |
| Neto kolicina | 360.000 |
| Jedinica mere | komad |
| Uslovi cuvanja | ambijentalno |
| Stavlja u promet | Dr.Oetker |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | 1. Poredjati 12 papirnih kalupa na pleh. Zagrejati rernu. 2. Smesu za testo sipati u posudu za mesanje. Dodati jaja, vodu i ulje. Mutiti mikserom tako da se dobije glatko testo. Odvojiti kasiku komadica cokolade sa strane, a ostalo umesati u testo. 3. Testo uz pomoc dve kasicice ravnomerno rasporediti u pripremljene kalupe. Uputstvo: kalupe ispuniti do pola. Ostatak cokoladnih komadica rasporediti po testu i staviti na srednji nivo rerne da se pece. Kad su mafini ispeceni, skinuti ih sa pleha i ostaviti da se ohlade u kalupima. Preporuka: Mozete koristiti pleh za mafine ili silikonske kalupe. |
| Energija (kJ) | 1872 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 448 |
| Masti | 26 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 4 |
| Ugljeni hidrati (g) | 48 |
| od kojih seceri (g) | 25 |
| Proteini (g) | 5 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |