Grupa proizvoda | Brzo smrznuti nepeceni proizvod od kvasnog testa psenicnog belog brasna sa cvarcima |
---|---|
Spisak sastojaka | psenicno belo brasno tip „500 52%, mleveni cvarci 19,8%, pekarski kvasac, kuhinjska so, poboljsivac za pekarske proizvode (estri mono- i diacetilvinske kiseline i mono- i diglicerida masnih kiselina; enzimi, antioksidans: askorbinska kiselina), biber. |
Alergeni | psenica, mleko, susam |
Neto kolicina | 900.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od -18°C i nize. Jednom odmrznut proizvod ne zamrzavati ponovo. |
Stavlja u promet | Univerexport d.o.o, Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad, Republika Srbija, Proizvodni pogon pekara, Futoski put 93c, 21000 Novi Sad, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Uputsvo za upotrebu | Proizvod naredjati na pleh tako da se pojedinacni komadi medjusobno ne dodiruju, ostaviti na sobnoj temperaturi 25-30 minuta i peci u zagrejanoj pecnici na temperaturi 220°C-250°C |
Dodatne informacije | Moze da sadrzi proteine mleka i susam |
Energija (kJ) | 1490 |
---|---|
Energija (kcal) | 356 |
Masti | 17 |
Zasićene masne kiseline (g) | 7 |
Ugljeni hidrati (g) | 35 |
Proteini (g) | 14 |
So (g) | 1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Brzo smrznuti nepeceni proizvod od kvasnog testa psenicnog belog brasna sa cvarcima |
---|---|
Spisak sastojaka | psenicno belo brasno tip „500 52%, mleveni cvarci 19,8%, pekarski kvasac, kuhinjska so, poboljsivac za pekarske proizvode (estri mono- i diacetilvinske kiseline i mono- i diglicerida masnih kiselina; enzimi, antioksidans: askorbinska kiselina), biber. |
Alergeni | psenica, mleko, susam |
Neto kolicina | 900.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od -18°C i nize. Jednom odmrznut proizvod ne zamrzavati ponovo. |
Stavlja u promet | Univerexport d.o.o, Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad, Republika Srbija, Proizvodni pogon pekara, Futoski put 93c, 21000 Novi Sad, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Uputsvo za upotrebu | Proizvod naredjati na pleh tako da se pojedinacni komadi medjusobno ne dodiruju, ostaviti na sobnoj temperaturi 25-30 minuta i peci u zagrejanoj pecnici na temperaturi 220°C-250°C |
Dodatne informacije | Moze da sadrzi proteine mleka i susam |
Energija (kJ) | 1490 |
---|---|
Energija (kcal) | 356 |
Masti | 17 |
Zasićene masne kiseline (g) | 7 |
Ugljeni hidrati (g) | 35 |
Proteini (g) | 14 |
So (g) | 1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |