Grupa proizvoda | Brzo smrznuti nepeceni proizvod od kvasnog lisnatog testa, punjeno sirom |
---|---|
Spisak sastojaka | psenicno ekstra belo brasno tip „400 , margarinski namaz (biljna ulja u promenljivim udelim (palma, suncokret), voda, emulgator: mono- i digliceridi masnih kiselina, lecitin uljane repice; so, kiselina: limunska kiselina; antioksidansi: ekstrakt bogat tokoferolima, askorbilpalmitat; konzervans: kalijum sorbat; aroma, boja: beta karoten), obrani svezi sir 16% (najvise 10%mm/sm; min18%sm; najvise 2% soli), pekarski kvasac, secer, kuhinjska so, poboljsivac za pekarske proizvode (psenicni gluten, psenicno belo brasno tip 500, emulgator: estri mono- i diacetil vinske kiseline i mono- i diglicerida masnih kiselina; dekstroza, zgusnjivac: natrijum-karboksimetilceluloza; enzimi, sredstvo za tretiranje brasna: askorbinska kiselina) |
Alergeni | psenicna,gluten, sir,susam |
Neto kolicina | 900.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od -18°C i nize. Jednom odmrznut proizvod ne zamrzavati ponovo. |
Stavlja u promet | Univerexport d.o.o, Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad, Republika Srbija, Proizvodni pogon pekara, Futoski put 93c, 21000 Novi Sad, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Uputsvo za upotrebu | Proizvod naredjati na pleh tako da se pojedinacni komadi medjusobno ne dodiruju, ostaviti na toplom mestu da fermentisu 45-60 minuta i peci u zagrejanoj pecnici na temperaturi 220°C-250°C |
Dodatne informacije | Moze da sadrzi susam |
Energija (kJ) | 1318 |
---|---|
Energija (kcal) | 314 |
Masti | 12 |
Zasićene masne kiseline (g) | 6 |
Ugljeni hidrati (g) | 43 |
Proteini (g) | 7 |
So (g) | 1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Brzo smrznuti nepeceni proizvod od kvasnog lisnatog testa, punjeno sirom |
---|---|
Spisak sastojaka | psenicno ekstra belo brasno tip „400 , margarinski namaz (biljna ulja u promenljivim udelim (palma, suncokret), voda, emulgator: mono- i digliceridi masnih kiselina, lecitin uljane repice; so, kiselina: limunska kiselina; antioksidansi: ekstrakt bogat tokoferolima, askorbilpalmitat; konzervans: kalijum sorbat; aroma, boja: beta karoten), obrani svezi sir 16% (najvise 10%mm/sm; min18%sm; najvise 2% soli), pekarski kvasac, secer, kuhinjska so, poboljsivac za pekarske proizvode (psenicni gluten, psenicno belo brasno tip 500, emulgator: estri mono- i diacetil vinske kiseline i mono- i diglicerida masnih kiselina; dekstroza, zgusnjivac: natrijum-karboksimetilceluloza; enzimi, sredstvo za tretiranje brasna: askorbinska kiselina) |
Alergeni | psenicna,gluten, sir,susam |
Neto kolicina | 900.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od -18°C i nize. Jednom odmrznut proizvod ne zamrzavati ponovo. |
Stavlja u promet | Univerexport d.o.o, Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad, Republika Srbija, Proizvodni pogon pekara, Futoski put 93c, 21000 Novi Sad, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Uputsvo za upotrebu | Proizvod naredjati na pleh tako da se pojedinacni komadi medjusobno ne dodiruju, ostaviti na toplom mestu da fermentisu 45-60 minuta i peci u zagrejanoj pecnici na temperaturi 220°C-250°C |
Dodatne informacije | Moze da sadrzi susam |
Energija (kJ) | 1318 |
---|---|
Energija (kcal) | 314 |
Masti | 12 |
Zasićene masne kiseline (g) | 6 |
Ugljeni hidrati (g) | 43 |
Proteini (g) | 7 |
So (g) | 1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |