
| Grupa proizvoda | Brzo smrznuti polupeceni proizvod od kvasnog testa psenicnog belog brasna |
|---|---|
| Spisak sastojaka | psenicno belo brasno tip „500 66%, pekarski kvasac, jestivo rafinisano suncokretovo ulje, kuhinjska so, secer, poboljsivac za pekarske proizvode (estri mono- i diacetilvinske kiseline i mono- i diglicerida masnih kiselina; enzimi, askorbinska kiselina). |
| Alergeni | psenica, mleko, susam |
| Neto kolicina | 200.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od -18°C i nize. Jednom odmrznut proizvod ne zamrzavati ponovo |
| Stavlja u promet | Univerexport d.o.o, Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad, Republika Srbija, Proizvodni pogon pekara, Futoski put 93c, 21000 Novi Sad, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Uputsvo za upotrebu | Testo odmrznuti na sobnoj temperaturi 15-20 minuta. Podlogu nadevati po zelji i potom peci u zagrejanoj pecnici na temperaturi 220°C-250°C |
| Dodatne informacije | Moze da sadrzi proteine mleka i susam |
| Energija (kJ) | 1186 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 280 |
| Masti | 2 |
| Ugljeni hidrati (g) | 59 |
| Proteini (g) | 5 |
| So (g) | 2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Brzo smrznuti polupeceni proizvod od kvasnog testa psenicnog belog brasna |
|---|---|
| Spisak sastojaka | psenicno belo brasno tip „500 66%, pekarski kvasac, jestivo rafinisano suncokretovo ulje, kuhinjska so, secer, poboljsivac za pekarske proizvode (estri mono- i diacetilvinske kiseline i mono- i diglicerida masnih kiselina; enzimi, askorbinska kiselina). |
| Alergeni | psenica, mleko, susam |
| Neto kolicina | 200.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od -18°C i nize. Jednom odmrznut proizvod ne zamrzavati ponovo |
| Stavlja u promet | Univerexport d.o.o, Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad, Republika Srbija, Proizvodni pogon pekara, Futoski put 93c, 21000 Novi Sad, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Uputsvo za upotrebu | Testo odmrznuti na sobnoj temperaturi 15-20 minuta. Podlogu nadevati po zelji i potom peci u zagrejanoj pecnici na temperaturi 220°C-250°C |
| Dodatne informacije | Moze da sadrzi proteine mleka i susam |
| Energija (kJ) | 1186 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 280 |
| Masti | 2 |
| Ugljeni hidrati (g) | 59 |
| Proteini (g) | 5 |
| So (g) | 2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |