Grupa proizvoda | Mesavina biljnog caja Dodatak ishrani |
---|---|
Spisak sastojaka | List limun trave 37% List mente 24,6% Herba vranilove trave 10% Plod sipka 10% Plod zove 5% L-askorbinska kiselina 4,6% Cink-glukonat 3% Cvet zove 3% Koren slatkog drveta 2,8% |
Neto kolicina | 37.000 |
Jedinica mere | 25 filter kesica |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu |
Stavlja u promet | FRUCTUS D.O.O. Novosadski put 15/2, 21400 Backa Palanka, Srbija |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Filter kesicu izvadite iz aroma omotaca, stavite u posudu i prelijte sa 2 dl kljucale vode. Ostavite da stoji poklopljeno 15 minuta, nakon toga izvadite filter kesicu. Preporucuje se upotreba 2 kesice dnevno. |
Dodatne informacije | Napomene: Preporucene dnevne doze se ne smeju prekoraciti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnotezenu ishranu i zdrav nacin zivota. Cuvati van domasaja dece. Upozorenja: Ne preporucuje se deci, trudnicama, dojiljama i osobama sa poznatom preosetljivoscu na sastojke biljaka. |
Grupa proizvoda | Mesavina biljnog caja Dodatak ishrani |
---|---|
Spisak sastojaka | List limun trave 37% List mente 24,6% Herba vranilove trave 10% Plod sipka 10% Plod zove 5% L-askorbinska kiselina 4,6% Cink-glukonat 3% Cvet zove 3% Koren slatkog drveta 2,8% |
Neto kolicina | 37.000 |
Jedinica mere | 25 filter kesica |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu |
Stavlja u promet | FRUCTUS D.O.O. Novosadski put 15/2, 21400 Backa Palanka, Srbija |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Filter kesicu izvadite iz aroma omotaca, stavite u posudu i prelijte sa 2 dl kljucale vode. Ostavite da stoji poklopljeno 15 minuta, nakon toga izvadite filter kesicu. Preporucuje se upotreba 2 kesice dnevno. |
Dodatne informacije | Napomene: Preporucene dnevne doze se ne smeju prekoraciti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnotezenu ishranu i zdrav nacin zivota. Cuvati van domasaja dece. Upozorenja: Ne preporucuje se deci, trudnicama, dojiljama i osobama sa poznatom preosetljivoscu na sastojke biljaka. |