Grupa proizvoda | mesna prerada |
---|---|
Spisak sastojaka | Pileci batak I karbatak bez kosti sa kozom (98%), voda, modifikovani skrob, stabilizator difosfat I trifosfat, kuhinjska so, prirodna aroma, zacini, antioksidans natrijum askorbat, zgusnjivac ksantan guma, konzervas natrijum nitrit, aroma dima.Sadrazaj ukupnih proteina u proizvodu najmanje 16%. |
Alergeni | nema |
Neto kolicina | 0.000 |
Jedinica mere | komad |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +4°C |
Stavlja u promet | Perutnina Ptuj Topiko |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Proizvod je termicki obradjen i ne zahteva dodatnu upotrebu pre konzumiranja termicki obradjena. |
Dodatne informacije | nema |
Energija (kJ) | 838 |
---|---|
Energija (kcal) | 201 |
Masti | 13 |
Zasićene masne kiseline (g) | 3 |
Proteini (g) | 18 |
So (g) | 1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | mesna prerada |
---|---|
Spisak sastojaka | Pileci batak I karbatak bez kosti sa kozom (98%), voda, modifikovani skrob, stabilizator difosfat I trifosfat, kuhinjska so, prirodna aroma, zacini, antioksidans natrijum askorbat, zgusnjivac ksantan guma, konzervas natrijum nitrit, aroma dima.Sadrazaj ukupnih proteina u proizvodu najmanje 16%. |
Alergeni | nema |
Neto kolicina | 0.000 |
Jedinica mere | komad |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +4°C |
Stavlja u promet | Perutnina Ptuj Topiko |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Proizvod je termicki obradjen i ne zahteva dodatnu upotrebu pre konzumiranja termicki obradjena. |
Dodatne informacije | nema |
Energija (kJ) | 838 |
---|---|
Energija (kcal) | 201 |
Masti | 13 |
Zasićene masne kiseline (g) | 3 |
Proteini (g) | 18 |
So (g) | 1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |