
| Grupa proizvoda | mesna prerada |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pilece meso I kategorije (98%), voda, modifikovani skrob, krompirov skrob, stabilizator difosfat I trifosfat, kuhinjska so, arome, zacini, antioksidans natrijum askorbat, zgusnjivac ksantan guma, konzervas natrijum nitrit, aroma dimaSadrazaj ukupnih proteina u proizvodu najmanje 16%. |
| Alergeni | nema |
| Neto kolicina | 0.000 |
| Jedinica mere | komad |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +4°C |
| Stavlja u promet | Perutnina Ptuj Topiko |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Proizvod je termicki obradjen i ne zahteva dodatnu upotrebu pre konzumiranja termicki obradjena. |
| Dodatne informacije | nema |
| Energija (kJ) | 528 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 125 |
| Masti | 3 |
| Ugljeni hidrati (g) | 2 |
| od kojih seceri (g) | 2 |
| Proteini (g) | 22 |
| So (g) | 2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | mesna prerada |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pilece meso I kategorije (98%), voda, modifikovani skrob, krompirov skrob, stabilizator difosfat I trifosfat, kuhinjska so, arome, zacini, antioksidans natrijum askorbat, zgusnjivac ksantan guma, konzervas natrijum nitrit, aroma dimaSadrazaj ukupnih proteina u proizvodu najmanje 16%. |
| Alergeni | nema |
| Neto kolicina | 0.000 |
| Jedinica mere | komad |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +4°C |
| Stavlja u promet | Perutnina Ptuj Topiko |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Proizvod je termicki obradjen i ne zahteva dodatnu upotrebu pre konzumiranja termicki obradjena. |
| Dodatne informacije | nema |
| Energija (kJ) | 528 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 125 |
| Masti | 3 |
| Ugljeni hidrati (g) | 2 |
| od kojih seceri (g) | 2 |
| Proteini (g) | 22 |
| So (g) | 2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |