Grupa proizvoda | SMRZNUTO POVRCE |
---|---|
Spisak sastojaka | Krompir (89%), suncokretovo ulje, pirincano brasno, krompirov modifikovani skrob, kukuruzni modifikovani skrob, so, zacini 0,6% (mlevena zacinska paprika, crni biber, cili, beli luk u prahu, crni luk u prahu), kukuruzni skrob, sredstvo za dizanje testa (soda bikarbona), boja (paprika ekstrakt), prirodna aroma |
Alergeni | . |
Neto kolicina | 750.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Temperatura pri kojoj ce temperatura u sredini proizvoda biti -18oC ili niza u svim fazama distribucije proizvoda. |
Stavlja u promet | FRIKOM DOO BEOGRAD Zrenjaninski put bb, 11213 Beograd, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Belgija |
Uputsvo za upotrebu | U fritezi/tiganju: kriske krompira prziti u prethodno zagrejanom ulju do max 175°C. Prziti manje kolicine kriski, kako bi u odnosu na upotrebljenu kolicinu ulja i velicinu posude imali ravnomerno przenje. Vreme przenja je 3-3,5 minuta ili dok kriske krompira ne dobiju crvenkasto-narandzastu boju. U pecnici: zagrejati pecnicu na 200-220°C. Na pleh oblozen papirom za pecenje rasporediti kriske krompira po zelji premazane uljem, i peci 16-20 minuta dok krompir ne dobije crvenkasto-narandzastu boju, uz okretanje krompira na pola pecenja. Napomena: Nije dobro da se krompir duze przi/pece i da dobije boju preprzenog/prepecenog krompira |
Dodatne informacije | . |
Energija (kJ) | 605 |
---|---|
Energija (kcal) | 144 |
Masti | 4.5 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.5 |
Ugljeni hidrati (g) | 22 |
od kojih seceri (g) | 0.5 |
Proteini (g) | 2.4 |
So (g) | 0.65 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | SMRZNUTO POVRCE |
---|---|
Spisak sastojaka | Krompir (89%), suncokretovo ulje, pirincano brasno, krompirov modifikovani skrob, kukuruzni modifikovani skrob, so, zacini 0,6% (mlevena zacinska paprika, crni biber, cili, beli luk u prahu, crni luk u prahu), kukuruzni skrob, sredstvo za dizanje testa (soda bikarbona), boja (paprika ekstrakt), prirodna aroma |
Alergeni | . |
Neto kolicina | 750.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Temperatura pri kojoj ce temperatura u sredini proizvoda biti -18oC ili niza u svim fazama distribucije proizvoda. |
Stavlja u promet | FRIKOM DOO BEOGRAD Zrenjaninski put bb, 11213 Beograd, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Belgija |
Uputsvo za upotrebu | U fritezi/tiganju: kriske krompira prziti u prethodno zagrejanom ulju do max 175°C. Prziti manje kolicine kriski, kako bi u odnosu na upotrebljenu kolicinu ulja i velicinu posude imali ravnomerno przenje. Vreme przenja je 3-3,5 minuta ili dok kriske krompira ne dobiju crvenkasto-narandzastu boju. U pecnici: zagrejati pecnicu na 200-220°C. Na pleh oblozen papirom za pecenje rasporediti kriske krompira po zelji premazane uljem, i peci 16-20 minuta dok krompir ne dobije crvenkasto-narandzastu boju, uz okretanje krompira na pola pecenja. Napomena: Nije dobro da se krompir duze przi/pece i da dobije boju preprzenog/prepecenog krompira |
Dodatne informacije | . |
Energija (kJ) | 605 |
---|---|
Energija (kcal) | 144 |
Masti | 4.5 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.5 |
Ugljeni hidrati (g) | 22 |
od kojih seceri (g) | 0.5 |
Proteini (g) | 2.4 |
So (g) | 0.65 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |