KATEGORIJE
AKCIJE
ROBNA MARKA
Registracija Prijava
Call centar 0800/345678
Smrznuto konzer Smrznuto voće i Smrznuto povrće

SMRZNUTI KROMPIR DOMACINSKI FRIKOM 750G

 
SMRZNUTI KROMPIR DOMACINSKI FRIKOM 750G
 
450.99din/kom
601.32 din/kg
OPIS PROIZVODA
Grupa proizvodaSMRZNUTO POVRCE
Spisak sastojakaKrompir (89%), suncokretovo ulje, pirincano brasno, krompirov modifikovani skrob, kukuruzni modifikovani skrob, so, zacini 0,6% (mlevena zacinska paprika, crni biber, cili, beli luk u prahu, crni luk u prahu), kukuruzni skrob, sredstvo za dizanje testa (soda bikarbona), boja (paprika ekstrakt), prirodna aroma
Alergeni.
Neto kolicina750.000
Jedinica mereg
Uslovi cuvanjaTemperatura pri kojoj ce temperatura u sredini proizvoda biti -18oC ili niza u svim fazama distribucije proizvoda.
Stavlja u prometFRIKOM DOO BEOGRAD Zrenjaninski put bb, 11213 Beograd, Republika Srbija
Zemlja poreklaBelgija
Uputsvo za upotrebuU fritezi/tiganju: kriske krompira prziti u prethodno zagrejanom ulju do max 175°C. Prziti manje kolicine kriski, kako bi u odnosu na upotrebljenu kolicinu ulja i velicinu posude imali ravnomerno przenje. Vreme przenja je 3-3,5 minuta ili dok kriske krompira ne dobiju crvenkasto-narandzastu boju. U pecnici: zagrejati pecnicu na 200-220°C. Na pleh oblozen papirom za pecenje rasporediti kriske krompira po zelji premazane uljem, i peci 16-20 minuta dok krompir ne dobije crvenkasto-narandzastu boju, uz okretanje krompira na pola pecenja. Napomena: Nije dobro da se krompir duze przi/pece i da dobije boju preprzenog/prepecenog krompira
Dodatne informacije.
NUTRITIVNA DEKLARACIJA
Energija (kJ)605
Energija (kcal)144
Masti4.5
Zasićene masne kiseline (g)0.5
Ugljeni hidrati (g)22
od kojih seceri (g)0.5
Proteini (g)2.4
So (g)0.65
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda

SMRZNUTI KROMPIR DOMACINSKI FRIKOM 750G

SMRZNUTI KROMPIR DOMACINSKI FRIKOM 750G

 
450.99din/kom
601.32 din/kg
OPIS PROIZVODA
NUTRITIVNA DEKLARACIJA
Grupa proizvodaSMRZNUTO POVRCE
Spisak sastojakaKrompir (89%), suncokretovo ulje, pirincano brasno, krompirov modifikovani skrob, kukuruzni modifikovani skrob, so, zacini 0,6% (mlevena zacinska paprika, crni biber, cili, beli luk u prahu, crni luk u prahu), kukuruzni skrob, sredstvo za dizanje testa (soda bikarbona), boja (paprika ekstrakt), prirodna aroma
Alergeni.
Neto kolicina750.000
Jedinica mereg
Uslovi cuvanjaTemperatura pri kojoj ce temperatura u sredini proizvoda biti -18oC ili niza u svim fazama distribucije proizvoda.
Stavlja u prometFRIKOM DOO BEOGRAD Zrenjaninski put bb, 11213 Beograd, Republika Srbija
Zemlja poreklaBelgija
Uputsvo za upotrebuU fritezi/tiganju: kriske krompira prziti u prethodno zagrejanom ulju do max 175°C. Prziti manje kolicine kriski, kako bi u odnosu na upotrebljenu kolicinu ulja i velicinu posude imali ravnomerno przenje. Vreme przenja je 3-3,5 minuta ili dok kriske krompira ne dobiju crvenkasto-narandzastu boju. U pecnici: zagrejati pecnicu na 200-220°C. Na pleh oblozen papirom za pecenje rasporediti kriske krompira po zelji premazane uljem, i peci 16-20 minuta dok krompir ne dobije crvenkasto-narandzastu boju, uz okretanje krompira na pola pecenja. Napomena: Nije dobro da se krompir duze przi/pece i da dobije boju preprzenog/prepecenog krompira
Dodatne informacije.
Energija (kJ)605
Energija (kcal)144
Masti4.5
Zasićene masne kiseline (g)0.5
Ugljeni hidrati (g)22
od kojih seceri (g)0.5
Proteini (g)2.4
So (g)0.65
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda

Pogledaj slične proizvode

Potrudili smo se da osiguramo da svaka informacija o proizvodima bude potpuno tačna. Imajte u vidu ipak da se prehrambreni proizvodi često menjanju te se sledom navedenoga sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrednost, alergeni mogu promeniti. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Fotografije mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda.
Želim da primam obaveštenja o aktuelnim akcijskim ponudama
18+
Zapratite nas
Na našim web stranicama koristimo tzv. kolačiće (cookies), kako bismo korisnicima osigurali najbolju moguću pretragu i jednostavnost.
Daljim pregledima elakolije web stranica, dajete svoj pristanak za korišćenje kolačića.
Više informacija