 
													
						
													
																		    
									
												    
												
												    
												
												    
																		    
						 
					
| Grupa proizvoda | SMRZNUTO POVRCE | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | Krompir (89%), suncokretovo ulje, pirincano brasno, krompirov modifikovani skrob, kukuruzni modifikovani skrob, so, zacini 0,6% (mlevena zacinska paprika, crni biber, cili, beli luk u prahu, crni luk u prahu), kukuruzni skrob, sredstvo za dizanje testa (soda bikarbona), boja (paprika ekstrakt), prirodna aroma | 
| Alergeni | . | 
| Neto kolicina | 750.000 | 
| Jedinica mere | g | 
| Uslovi cuvanja | Temperatura pri kojoj ce temperatura u sredini proizvoda biti -18oC ili niza u svim fazama distribucije proizvoda. | 
| Stavlja u promet | FRIKOM DOO BEOGRAD Zrenjaninski put bb, 11213 Beograd, Republika Srbija | 
| Zemlja porekla | Belgija | 
| Uputsvo za upotrebu | U fritezi/tiganju: kriske krompira prziti u prethodno zagrejanom ulju do max 175°C. Prziti manje kolicine kriski, kako bi u odnosu na upotrebljenu kolicinu ulja i velicinu posude imali ravnomerno przenje. Vreme przenja je 3-3,5 minuta ili dok kriske krompira ne dobiju crvenkasto-narandzastu boju. U pecnici: zagrejati pecnicu na 200-220°C. Na pleh oblozen papirom za pecenje rasporediti kriske krompira po zelji premazane uljem, i peci 16-20 minuta dok krompir ne dobije crvenkasto-narandzastu boju, uz okretanje krompira na pola pecenja. Napomena: Nije dobro da se krompir duze przi/pece i da dobije boju preprzenog/prepecenog krompira | 
| Dodatne informacije | . | 
| Energija (kJ) | 605 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 144 | 
| Masti | 4.5 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.5 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 22 | 
| od kojih seceri (g) | 0.5 | 
| Proteini (g) | 2.4 | 
| So (g) | 0.65 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |
 
																															
| Grupa proizvoda | SMRZNUTO POVRCE | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | Krompir (89%), suncokretovo ulje, pirincano brasno, krompirov modifikovani skrob, kukuruzni modifikovani skrob, so, zacini 0,6% (mlevena zacinska paprika, crni biber, cili, beli luk u prahu, crni luk u prahu), kukuruzni skrob, sredstvo za dizanje testa (soda bikarbona), boja (paprika ekstrakt), prirodna aroma | 
| Alergeni | . | 
| Neto kolicina | 750.000 | 
| Jedinica mere | g | 
| Uslovi cuvanja | Temperatura pri kojoj ce temperatura u sredini proizvoda biti -18oC ili niza u svim fazama distribucije proizvoda. | 
| Stavlja u promet | FRIKOM DOO BEOGRAD Zrenjaninski put bb, 11213 Beograd, Republika Srbija | 
| Zemlja porekla | Belgija | 
| Uputsvo za upotrebu | U fritezi/tiganju: kriske krompira prziti u prethodno zagrejanom ulju do max 175°C. Prziti manje kolicine kriski, kako bi u odnosu na upotrebljenu kolicinu ulja i velicinu posude imali ravnomerno przenje. Vreme przenja je 3-3,5 minuta ili dok kriske krompira ne dobiju crvenkasto-narandzastu boju. U pecnici: zagrejati pecnicu na 200-220°C. Na pleh oblozen papirom za pecenje rasporediti kriske krompira po zelji premazane uljem, i peci 16-20 minuta dok krompir ne dobije crvenkasto-narandzastu boju, uz okretanje krompira na pola pecenja. Napomena: Nije dobro da se krompir duze przi/pece i da dobije boju preprzenog/prepecenog krompira | 
| Dodatne informacije | . | 
| Energija (kJ) | 605 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 144 | 
| Masti | 4.5 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.5 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 22 | 
| od kojih seceri (g) | 0.5 | 
| Proteini (g) | 2.4 | 
| So (g) | 0.65 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |