
| Grupa proizvoda | zamrznuto |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastojci: rehidrisan SOJIN protein 47,8% (voda, koncentrat SOJINOG proteina 20,2%), voda, biljna ulja (repicino, kokosovo), alkoholno sirce, arome, stabilizator: meticeluloza, kukuruzni skrob, koncentrati (jabuka, cvekla, sargarepa, hibiskus), so, ekstrakt JECMENOVOG slada. Moze da sadrzi JAJA, PSENICU, SUSAM, CELER I SLACICU. |
| Neto kolicina | 226.000 |
| Jedinica mere | kom |
| Uslovi cuvanja | -18 |
| Stavlja u promet | m&l international |
| Zemlja porekla | ceska |
| Uputsvo za upotrebu | *Rostilj: Prethodno zagrejte rostilj na ugalj ili plin na srednje visoku temperaturu. Stavite burger na sredinu. Pecite 16 minuta, uz povremeno okretanje. Rerna: Prethodno zagrejte pecnicu na 200°C. Pecite burger na laganom metalnom plehu za pecenje sa peki papirom na srednjoj polici 18 minuta. Okrenite na polovini pecenja. Tiganj: Prethodno zagrejte tiganj na srednje visokoj temperaturi. Dodajte 1/2 kasike ulja. Przite 12 minuta. Povremeno okrecite. * |
| Dodatne informacije | ***Izvor vlakana ***Bogato proteinima* |
| Energija (kJ) | 819 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 197 |
| Masti | 13.7 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 4 |
| Ugljeni hidrati (g) | 2 |
| od kojih seceri (g) | 0.6 |
| Proteini (g) | 14 |
| So (g) | 0.74 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | zamrznuto |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastojci: rehidrisan SOJIN protein 47,8% (voda, koncentrat SOJINOG proteina 20,2%), voda, biljna ulja (repicino, kokosovo), alkoholno sirce, arome, stabilizator: meticeluloza, kukuruzni skrob, koncentrati (jabuka, cvekla, sargarepa, hibiskus), so, ekstrakt JECMENOVOG slada. Moze da sadrzi JAJA, PSENICU, SUSAM, CELER I SLACICU. |
| Neto kolicina | 226.000 |
| Jedinica mere | kom |
| Uslovi cuvanja | -18 |
| Stavlja u promet | m&l international |
| Zemlja porekla | ceska |
| Uputsvo za upotrebu | *Rostilj: Prethodno zagrejte rostilj na ugalj ili plin na srednje visoku temperaturu. Stavite burger na sredinu. Pecite 16 minuta, uz povremeno okretanje. Rerna: Prethodno zagrejte pecnicu na 200°C. Pecite burger na laganom metalnom plehu za pecenje sa peki papirom na srednjoj polici 18 minuta. Okrenite na polovini pecenja. Tiganj: Prethodno zagrejte tiganj na srednje visokoj temperaturi. Dodajte 1/2 kasike ulja. Przite 12 minuta. Povremeno okrecite. * |
| Dodatne informacije | ***Izvor vlakana ***Bogato proteinima* |
| Energija (kJ) | 819 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 197 |
| Masti | 13.7 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 4 |
| Ugljeni hidrati (g) | 2 |
| od kojih seceri (g) | 0.6 |
| Proteini (g) | 14 |
| So (g) | 0.74 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |