Grupa proizvoda | testenine |
---|---|
Spisak sastojaka | junece meso,sargarepa,celer,praziluk,crveni/beli luk,koncentrat paradiza,zacinsko bilje, puter, obrano mleko,psenicno brasno, suncokretovo ulje,so,crni/beli biber,muskatni orascic,sir gauda,parmezan,mocarela i kalijum sorbat |
Alergeni | celer,obrano mleko,psenicno brasno,sir gauda,parmezan,mocarela |
Neto kolicina | 1.000 |
Jedinica mere | kg |
Uslovi cuvanja | proizvod se cuva na temperaturi -18֯C |
Stavlja u promet | PERFETTO DELLA NONNA BATA POPOVIC PR |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Odledjen proizvod peci u rerni na 200֯C-230֯C 20-30min, mikrotalasna 900w 15-25min |
Energija (kJ) | 873 |
---|---|
Energija (kcal) | 209 |
Masti | 12 |
Zasićene masne kiseline (g) | 6 |
Ugljeni hidrati (g) | 12 |
od kojih seceri (g) | 4 |
Proteini (g) | 11 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | testenine |
---|---|
Spisak sastojaka | junece meso,sargarepa,celer,praziluk,crveni/beli luk,koncentrat paradiza,zacinsko bilje, puter, obrano mleko,psenicno brasno, suncokretovo ulje,so,crni/beli biber,muskatni orascic,sir gauda,parmezan,mocarela i kalijum sorbat |
Alergeni | celer,obrano mleko,psenicno brasno,sir gauda,parmezan,mocarela |
Neto kolicina | 1.000 |
Jedinica mere | kg |
Uslovi cuvanja | proizvod se cuva na temperaturi -18֯C |
Stavlja u promet | PERFETTO DELLA NONNA BATA POPOVIC PR |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Odledjen proizvod peci u rerni na 200֯C-230֯C 20-30min, mikrotalasna 900w 15-25min |
Energija (kJ) | 873 |
---|---|
Energija (kcal) | 209 |
Masti | 12 |
Zasićene masne kiseline (g) | 6 |
Ugljeni hidrati (g) | 12 |
od kojih seceri (g) | 4 |
Proteini (g) | 11 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |