Grupa proizvoda | Fermentisana suva kobasica |
---|---|
Spisak sastojaka | Svinjsko meso I kategorije 78%, cvrsto masno tkivo, kuhinjska so, zacini, dekstroza, stabilizator: difosfati, starter kultura, konzervans: natrijum-nitrit. |
Alergeni | Proizvod moze da sadrzi gluten, soju, celer, mleko, slacicu. |
Neto kolicina | 100.000 |
Jedinica mere | kom |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +7°C. |
Stavlja u promet | Grupa Univerexport Backa a.d., Novosadski put 10, 21400 Backa Palanka, Republika Srbija. |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Nakon otvaranja originalnog pakovanja, proizvod upotrebiti u roku od 3 dana. |
Dodatne informacije | Sadrzaj ukupnih proteina mesa, najmanje 20%.Narezan proizvod. Pakovano u zastitnoj atmosferi |
Energija (kJ) | 1773 |
---|---|
Energija (kcal) | 427 |
Masti | 35 |
Zasićene masne kiseline (g) | 14 |
Proteini (g) | 28 |
So (g) | 4 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Fermentisana suva kobasica |
---|---|
Spisak sastojaka | Svinjsko meso I kategorije 78%, cvrsto masno tkivo, kuhinjska so, zacini, dekstroza, stabilizator: difosfati, starter kultura, konzervans: natrijum-nitrit. |
Alergeni | Proizvod moze da sadrzi gluten, soju, celer, mleko, slacicu. |
Neto kolicina | 100.000 |
Jedinica mere | kom |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +7°C. |
Stavlja u promet | Grupa Univerexport Backa a.d., Novosadski put 10, 21400 Backa Palanka, Republika Srbija. |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Nakon otvaranja originalnog pakovanja, proizvod upotrebiti u roku od 3 dana. |
Dodatne informacije | Sadrzaj ukupnih proteina mesa, najmanje 20%.Narezan proizvod. Pakovano u zastitnoj atmosferi |
Energija (kJ) | 1773 |
---|---|
Energija (kcal) | 427 |
Masti | 35 |
Zasićene masne kiseline (g) | 14 |
Proteini (g) | 28 |
So (g) | 4 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |