Grupa proizvoda: Fermentisana suva kobasica
Spisak sastojaka: svinjsko meso I kategorije 82%, cvrsto masno tkivo, kuhinjska so, zacini, dekstroza, stabilizatori: difosfati, antioksidansi: natrijum-eritorbat, eritorbinska kiselina, starter kultura, konzervans: natrijum-nitrit.
Alergeni: Proizvod moze da sadrzi gluten, soju, celer, mleko i slacicu.
Neto kolicina: 0.000
Jedinica mere: kom
Uslovi cuvanja: Cuvati na temperaturi od 0°C do +7°C.
Stavlja u promet: Grupa Univerexport Backa a.d., Novosadski put 10, 21400 Backa Palanka, Republika Srbija.
Zemlja porekla: Republika Srbija
Uputsvo za upotrebu: Nakon otvaranja originalnog pakovanja, proizvod upotrebiti u roku od 3 dana.
Dodatne informacije: Sadrzaj proteina mesa najmanje 22%. Pakovano u vakuumu