
| Grupa proizvoda | Fermentisana suva kobasica |
|---|---|
| Spisak sastojaka | svinjsko meso I kategorije 82%, cvrsto masno tkivo, kuhinjska so, zacini, dekstroza, stabilizatori: difosfati, antioksidansi: natrijum-eritorbat, eritorbinska kiselina, starter kultura, konzervans: natrijum-nitrit. |
| Alergeni | Proizvod moze da sadrzi gluten, soju, celer, mleko i slacicu. |
| Neto kolicina | 0.000 |
| Jedinica mere | kom |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +7°C. |
| Stavlja u promet | Grupa Univerexport Backa a.d., Novosadski put 10, 21400 Backa Palanka, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Nakon otvaranja originalnog pakovanja, proizvod upotrebiti u roku od 3 dana. |
| Dodatne informacije | Sadrzaj proteina mesa najmanje 22%. Pakovano u vakuumu |
| Energija (kJ) | 1607 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 387 |
| Masti | 30 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 12 |
| Proteini (g) | 28 |
| So (g) | 4 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Fermentisana suva kobasica |
|---|---|
| Spisak sastojaka | svinjsko meso I kategorije 82%, cvrsto masno tkivo, kuhinjska so, zacini, dekstroza, stabilizatori: difosfati, antioksidansi: natrijum-eritorbat, eritorbinska kiselina, starter kultura, konzervans: natrijum-nitrit. |
| Alergeni | Proizvod moze da sadrzi gluten, soju, celer, mleko i slacicu. |
| Neto kolicina | 0.000 |
| Jedinica mere | kom |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +7°C. |
| Stavlja u promet | Grupa Univerexport Backa a.d., Novosadski put 10, 21400 Backa Palanka, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Nakon otvaranja originalnog pakovanja, proizvod upotrebiti u roku od 3 dana. |
| Dodatne informacije | Sadrzaj proteina mesa najmanje 22%. Pakovano u vakuumu |
| Energija (kJ) | 1607 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 387 |
| Masti | 30 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 12 |
| Proteini (g) | 28 |
| So (g) | 4 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |