Grupa proizvoda | Masni biskvit |
---|---|
Spisak sastojaka | psenicno brasno,secer,biljno ulje(suncokretovo),sveza jaja,masni fil 15%(biljna mast(palmina),secer,boja(betanin),aroma),margarin,voda,kuhinjska so,emulgator(sojin lecitin),limunska kiselina,konzervans(kalijum-sorbat),aroma,boja(beta karoten)),secerni sirup 10%(voda,secer,limuska kiselina,boja(betanin,E124),aroma),so,konzervans E281(max2g/kg),sredstva za dizanje testa, kalijum sorbat,sorbinska kiselina,limunska kiselina, prirodna aroma narandze |
Alergeni | gluten,jaja,soja, moguce prisustvo kikirikija i surutke u tragovima |
Neto kolicina | 0.350 |
Jedinica mere | kom |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu od 15 C do 22 C |
Stavlja u promet | Ishrana produkt doo Paracin |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | U skladu sa deklaracijom |
Energija (kJ) | 1866 |
---|---|
Energija (kcal) | 454 |
Masti | 22.5 |
Zasićene masne kiseline (g) | 2.8 |
Ugljeni hidrati (g) | 53 |
od kojih seceri (g) | 24 |
Proteini (g) | 6.6 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Masni biskvit |
---|---|
Spisak sastojaka | psenicno brasno,secer,biljno ulje(suncokretovo),sveza jaja,masni fil 15%(biljna mast(palmina),secer,boja(betanin),aroma),margarin,voda,kuhinjska so,emulgator(sojin lecitin),limunska kiselina,konzervans(kalijum-sorbat),aroma,boja(beta karoten)),secerni sirup 10%(voda,secer,limuska kiselina,boja(betanin,E124),aroma),so,konzervans E281(max2g/kg),sredstva za dizanje testa, kalijum sorbat,sorbinska kiselina,limunska kiselina, prirodna aroma narandze |
Alergeni | gluten,jaja,soja, moguce prisustvo kikirikija i surutke u tragovima |
Neto kolicina | 0.350 |
Jedinica mere | kom |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu od 15 C do 22 C |
Stavlja u promet | Ishrana produkt doo Paracin |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | U skladu sa deklaracijom |
Energija (kJ) | 1866 |
---|---|
Energija (kcal) | 454 |
Masti | 22.5 |
Zasićene masne kiseline (g) | 2.8 |
Ugljeni hidrati (g) | 53 |
od kojih seceri (g) | 24 |
Proteini (g) | 6.6 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |