Grupa proizvoda: Zaledjena torta
Spisak sastojaka: Kore: Secer, keks, (psenicno brasno, secer, biljna mast(palmina mast), fruktozni sirup, sredstva za dizanje testa: amonijum hidrogenkarbonat, natrijum hidrogenkarbonat, aroma, so,vanila, soja lecitin, antioksidans kalijum metabisulfit), slatka pavlaka (voda, potpuno hidrogenizovana biljna ulja i masti, secer, stabilizatori E-420, E-463, proteini mleka, emulgatori E-472e, E-322, soja lecitin,so,arome, boja-beta karotenE-160a), margarin(jestiva delimicno hidrogenizovanabiljna mast(sojino ulje) i jestiva rafinisana biljna ulja (suncokretovo i palmino ulje)82%,voda,emulgatori-mono i di gliceridi masnih kiselina i suncokretov lecitin,kuhinjska so(0,3%)) Fil. Slatka pavlaka (voda, potpuno hidrogenizovana biljna ulja i masti, secer, stabilizatori E-420, E-463, proteini mleka, emulgatori E-472e, E-322,so,arome, boja-beta karoten E-160a),secer, glukozni sirup, krem sir(pasterizovana pavlaka, starter kultura, so), margarin, jaja u prahu, modifikovani skrob, regulator kiselosti- limunska kiselina, emulgator E-471, stabilizator E-412, konzervans- kalijum sorbat E-202, aroma putera Preliv:Secer,voce(malina,jagoda.kupina),mleko pasterizovano,margarin,modifikovani skrob E-1442, pektin E-440, limunska kiselina E-33,stabilizatori E-412,E-417,konzervans E-202, emulgator E-47 Dekoracija voce ribizla
Alergeni: Sadrzi mleko, mlecne proteine, laktozu, soju lecitin,jaja, gluten.
Neto kolicina: 1.100
Jedinica mere: kom
Uslovi cuvanja: -22 do -18
Stavlja u promet: NJS GROUP
Zemlja porekla: SRBIJA
Uputsvo za upotrebu: Vreme odmrzavanja na sobnoj temperaturi 150-180 min
Dodatne informacije: Nakon odmrzvanja cuvati na temperaturi 4-8°C I upotrebiti u roku od 3 dana