Grupa proizvoda | Zaledjena torta |
---|---|
Spisak sastojaka | Kore: Secer, keks, (psenicno brasno, secer, biljna mast(palmina mast), fruktozni sirup, sredstva za dizanje testa: amonijum hidrogenkarbonat, natrijum hidrogenkarbonat, aroma, so,vanila, soja lecitin, antioksidans kalijum metabisulfit), slatka pavlaka (voda, potpuno hidrogenizovana biljna ulja i masti, secer, stabilizatori E-420, E-463, proteini mleka, emulgatori E-472e, E-322, soja lecitin,so,arome, boja-beta karotenE-160a), margarin(jestiva delimicno hidrogenizovanabiljna mast(sojino ulje) i jestiva rafinisana biljna ulja (suncokretovo i palmino ulje)82%,voda,emulgatori-mono i di gliceridi masnih kiselina i suncokretov lecitin,kuhinjska so(0,3%)) Fil. Slatka pavlaka (voda, potpuno hidrogenizovana biljna ulja i masti, secer, stabilizatori E-420, E-463, proteini mleka, emulgatori E-472e, E-322,so,arome, boja-beta karoten E-160a),secer, glukozni sirup, krem sir(pasterizovana pavlaka, starter kultura, so), margarin, jaja u prahu, modifikovani skrob, regulator kiselosti- limunska kiselina, emulgator E-471, stabilizator E-412, konzervans- kalijum sorbat E-202, aroma putera Preliv:Secer,voce(malina,jagoda.kupina),mleko pasterizovano,margarin,modifikovani skrob E-1442, pektin E-440, limunska kiselina E-33,stabilizatori E-412,E-417,konzervans E-202, emulgator E-47 Dekoracija voce ribizla |
Alergeni | Sadrzi mleko, mlecne proteine, laktozu, soju lecitin,jaja, gluten. |
Neto kolicina | 1.100 |
Jedinica mere | kom |
Uslovi cuvanja | -22 do -18 |
Stavlja u promet | NJS GROUP |
Zemlja porekla | SRBIJA |
Uputsvo za upotrebu | Vreme odmrzavanja na sobnoj temperaturi 150-180 min |
Dodatne informacije | Nakon odmrzvanja cuvati na temperaturi 4-8°C I upotrebiti u roku od 3 dana |
Energija (kJ) | 1234 |
---|---|
Energija (kcal) | 291 |
Masti | 19.7 |
Zasićene masne kiseline (g) | 7.9 |
Ugljeni hidrati (g) | 24 |
od kojih seceri (g) | 13.4 |
Proteini (g) | 5.1 |
So (g) | 0.3 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Zaledjena torta |
---|---|
Spisak sastojaka | Kore: Secer, keks, (psenicno brasno, secer, biljna mast(palmina mast), fruktozni sirup, sredstva za dizanje testa: amonijum hidrogenkarbonat, natrijum hidrogenkarbonat, aroma, so,vanila, soja lecitin, antioksidans kalijum metabisulfit), slatka pavlaka (voda, potpuno hidrogenizovana biljna ulja i masti, secer, stabilizatori E-420, E-463, proteini mleka, emulgatori E-472e, E-322, soja lecitin,so,arome, boja-beta karotenE-160a), margarin(jestiva delimicno hidrogenizovanabiljna mast(sojino ulje) i jestiva rafinisana biljna ulja (suncokretovo i palmino ulje)82%,voda,emulgatori-mono i di gliceridi masnih kiselina i suncokretov lecitin,kuhinjska so(0,3%)) Fil. Slatka pavlaka (voda, potpuno hidrogenizovana biljna ulja i masti, secer, stabilizatori E-420, E-463, proteini mleka, emulgatori E-472e, E-322,so,arome, boja-beta karoten E-160a),secer, glukozni sirup, krem sir(pasterizovana pavlaka, starter kultura, so), margarin, jaja u prahu, modifikovani skrob, regulator kiselosti- limunska kiselina, emulgator E-471, stabilizator E-412, konzervans- kalijum sorbat E-202, aroma putera Preliv:Secer,voce(malina,jagoda.kupina),mleko pasterizovano,margarin,modifikovani skrob E-1442, pektin E-440, limunska kiselina E-33,stabilizatori E-412,E-417,konzervans E-202, emulgator E-47 Dekoracija voce ribizla |
Alergeni | Sadrzi mleko, mlecne proteine, laktozu, soju lecitin,jaja, gluten. |
Neto kolicina | 1.100 |
Jedinica mere | kom |
Uslovi cuvanja | -22 do -18 |
Stavlja u promet | NJS GROUP |
Zemlja porekla | SRBIJA |
Uputsvo za upotrebu | Vreme odmrzavanja na sobnoj temperaturi 150-180 min |
Dodatne informacije | Nakon odmrzvanja cuvati na temperaturi 4-8°C I upotrebiti u roku od 3 dana |
Energija (kJ) | 1234 |
---|---|
Energija (kcal) | 291 |
Masti | 19.7 |
Zasićene masne kiseline (g) | 7.9 |
Ugljeni hidrati (g) | 24 |
od kojih seceri (g) | 13.4 |
Proteini (g) | 5.1 |
So (g) | 0.3 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |