
| Grupa proizvoda | FERMENTISANA SUVA KOBASICA |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Svinjsko meso I kat. 78%, cvrsto masno tkivo, kuhinjska so, zacini, dekstroza, stabilizator: difosfat; starter kultura, konzervans: natrijum nitrit |
| Alergeni | Proizvod moze da sadrzi: gluten, celer, mleko, slacicu. |
| Neto kolicina | 0.400 |
| Jedinica mere | kg |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 °C do +15 °C. Nakon otvaranja proizvod cuvati u frizideru, i najbolje upotrebiti u roku od 5 dana. |
| Stavlja u promet | Grupa Univerexport Backa AD |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Omotac proizvoda nije jestiv |
| Energija (kJ) | 1773 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 427 |
| Masti | 34.8 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 13.8 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.2 |
| od kojih seceri (g) | 0.2 |
| Proteini (g) | 28.4 |
| So (g) | 4.05 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | FERMENTISANA SUVA KOBASICA |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Svinjsko meso I kat. 78%, cvrsto masno tkivo, kuhinjska so, zacini, dekstroza, stabilizator: difosfat; starter kultura, konzervans: natrijum nitrit |
| Alergeni | Proizvod moze da sadrzi: gluten, celer, mleko, slacicu. |
| Neto kolicina | 0.400 |
| Jedinica mere | kg |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 °C do +15 °C. Nakon otvaranja proizvod cuvati u frizideru, i najbolje upotrebiti u roku od 5 dana. |
| Stavlja u promet | Grupa Univerexport Backa AD |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Omotac proizvoda nije jestiv |
| Energija (kJ) | 1773 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 427 |
| Masti | 34.8 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 13.8 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.2 |
| od kojih seceri (g) | 0.2 |
| Proteini (g) | 28.4 |
| So (g) | 4.05 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |