Grupa proizvoda | FERMENTISANA SUVA KOBASICA |
---|---|
Spisak sastojaka | Svinjsko meso I kat. 78%, cvrsto masno tkivo, kuhinjska so, zacini, dekstroza, stabilizator: difosfat; starter kultura, konzervans: natrijum nitrit |
Alergeni | Proizvod moze da sadrzi: gluten, celer, mleko, slacicu. |
Neto kolicina | 0.400 |
Jedinica mere | kg |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 °C do +15 °C. Nakon otvaranja proizvod cuvati u frizideru, i najbolje upotrebiti u roku od 5 dana. |
Stavlja u promet | Grupa Univerexport Backa AD |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Omotac proizvoda nije jestiv |
Energija (kJ) | 1773 |
---|---|
Energija (kcal) | 427 |
Masti | 34.8 |
Zasićene masne kiseline (g) | 13.8 |
Ugljeni hidrati (g) | 0.2 |
od kojih seceri (g) | 0.2 |
Proteini (g) | 28.4 |
So (g) | 4.05 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | FERMENTISANA SUVA KOBASICA |
---|---|
Spisak sastojaka | Svinjsko meso I kat. 78%, cvrsto masno tkivo, kuhinjska so, zacini, dekstroza, stabilizator: difosfat; starter kultura, konzervans: natrijum nitrit |
Alergeni | Proizvod moze da sadrzi: gluten, celer, mleko, slacicu. |
Neto kolicina | 0.400 |
Jedinica mere | kg |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 °C do +15 °C. Nakon otvaranja proizvod cuvati u frizideru, i najbolje upotrebiti u roku od 5 dana. |
Stavlja u promet | Grupa Univerexport Backa AD |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Omotac proizvoda nije jestiv |
Energija (kJ) | 1773 |
---|---|
Energija (kcal) | 427 |
Masti | 34.8 |
Zasićene masne kiseline (g) | 13.8 |
Ugljeni hidrati (g) | 0.2 |
od kojih seceri (g) | 0.2 |
Proteini (g) | 28.4 |
So (g) | 4.05 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |