
| Grupa proizvoda | Slanina |
|---|---|
| Spisak sastojaka | potkozno masno tkivo podbratka (gronik) od svinje mangulice 97%, morska so, dekstroza, secer, antioksidans:E301, konzervans:E252. |
| Alergeni | Moze da sadrzi gluten, soju, celer, mleko i slacicu. |
| Neto kolicina | 0.780 |
| Jedinica mere | kg |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +10°C. |
| Stavlja u promet | Grupa Univerexport Backa a.d., Novosadski put 10, 21400 Backa Palanka |
| Zemlja porekla | Republika Srbije |
| Uputsvo za upotrebu | Nakon otvaranja proizvod cuvati u frizideru i najbolje upotrebiti u roku od sedam dana. |
| Dodatne informacije | Proizvedeno po tradicionalnom nacinu od autohtone rase svinje mangulice.Pakovano u vakuumu. |
| Energija (kJ) | 3308 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 804 |
| Masti | 87 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 27 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.2 |
| od kojih seceri (g) | 0.2 |
| Proteini (g) | 5.1 |
| So (g) | 2.1 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Slanina |
|---|---|
| Spisak sastojaka | potkozno masno tkivo podbratka (gronik) od svinje mangulice 97%, morska so, dekstroza, secer, antioksidans:E301, konzervans:E252. |
| Alergeni | Moze da sadrzi gluten, soju, celer, mleko i slacicu. |
| Neto kolicina | 0.780 |
| Jedinica mere | kg |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +10°C. |
| Stavlja u promet | Grupa Univerexport Backa a.d., Novosadski put 10, 21400 Backa Palanka |
| Zemlja porekla | Republika Srbije |
| Uputsvo za upotrebu | Nakon otvaranja proizvod cuvati u frizideru i najbolje upotrebiti u roku od sedam dana. |
| Dodatne informacije | Proizvedeno po tradicionalnom nacinu od autohtone rase svinje mangulice.Pakovano u vakuumu. |
| Energija (kJ) | 3308 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 804 |
| Masti | 87 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 27 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.2 |
| od kojih seceri (g) | 0.2 |
| Proteini (g) | 5.1 |
| So (g) | 2.1 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |