Grupa proizvoda | DODACI JELIMA, SRODNI PROIZVODI |
---|---|
Spisak sastojaka | Belancevinasti proizvodi od soje 32%,kuhinjskaso 30%, mesavina zacina u promenjivom odnosu do 15%(beli luk u prahu,beber crni, crvena mlevena zacinska paprika slatka, persun list), suseni crni luk, sredstvo za dizanje testa (soda bikarbona), pojacivac arome mononatrijum-glutaminat 2,5%. |
Alergeni | Soja |
Neto kolicina | 50.000 |
Jedinica mere | kom |
Uslovi cuvanja | suvo mesto, temperatura do 25C |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Sadrzaj kesice preliti sa 100ml mlake vode i izmesati. Pripremljenoj mesavini dodati 1kg mlevenog mesa i izmesati. Od dobijene mase formirati cevape ili pleskavice. Ostaviti da odstoji na hladnom mestu 20-30 minuta, a zatim peci na rostilju ili u tiganju. |
Dodatne informacije | / |
Energija (kJ) | 794 |
---|---|
Energija (kcal) | 187 |
Masti | 1 |
Ugljeni hidrati (g) | 22 |
od kojih seceri (g) | 11 |
Proteini (g) | 21 |
So (g) | 33 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | DODACI JELIMA, SRODNI PROIZVODI |
---|---|
Spisak sastojaka | Belancevinasti proizvodi od soje 32%,kuhinjskaso 30%, mesavina zacina u promenjivom odnosu do 15%(beli luk u prahu,beber crni, crvena mlevena zacinska paprika slatka, persun list), suseni crni luk, sredstvo za dizanje testa (soda bikarbona), pojacivac arome mononatrijum-glutaminat 2,5%. |
Alergeni | Soja |
Neto kolicina | 50.000 |
Jedinica mere | kom |
Uslovi cuvanja | suvo mesto, temperatura do 25C |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Sadrzaj kesice preliti sa 100ml mlake vode i izmesati. Pripremljenoj mesavini dodati 1kg mlevenog mesa i izmesati. Od dobijene mase formirati cevape ili pleskavice. Ostaviti da odstoji na hladnom mestu 20-30 minuta, a zatim peci na rostilju ili u tiganju. |
Dodatne informacije | / |
Energija (kJ) | 794 |
---|---|
Energija (kcal) | 187 |
Masti | 1 |
Ugljeni hidrati (g) | 22 |
od kojih seceri (g) | 11 |
Proteini (g) | 21 |
So (g) | 33 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |