 
													
						
													
																		    
									
												    
												
												    
												
												    
																		    
						 
					
| Grupa proizvoda | Jogurt | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | pasterizovano mleko sa 2,8% mlecne masti, jogurtna kultura, enzim laktaza 0,05% | 
| Alergeni | mleko, mlecni protein,laktoza | 
| Neto kolicina | 0.950 | 
| Jedinica mere | kg | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. | 
| Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija | 
| Zemlja porekla | Srbija | 
| Uputsvo za upotrebu | Pre upotrebe promuckati | 
| Dodatne informacije | . | 
| Energija (kJ) | 216 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 52 | 
| Masti | 2.8 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 1.9 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 3.5 | 
| od kojih seceri (g) | 3.5 | 
| Proteini (g) | 3.1 | 
| So (g) | 0.1 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |
 
																															
| Grupa proizvoda | Jogurt | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | pasterizovano mleko sa 2,8% mlecne masti, jogurtna kultura, enzim laktaza 0,05% | 
| Alergeni | mleko, mlecni protein,laktoza | 
| Neto kolicina | 0.950 | 
| Jedinica mere | kg | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. | 
| Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija | 
| Zemlja porekla | Srbija | 
| Uputsvo za upotrebu | Pre upotrebe promuckati | 
| Dodatne informacije | . | 
| Energija (kJ) | 216 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 52 | 
| Masti | 2.8 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 1.9 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 3.5 | 
| od kojih seceri (g) | 3.5 | 
| Proteini (g) | 3.1 | 
| So (g) | 0.1 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |