Grupa proizvoda | Brzo smrznut proizvod od razvucenog testa sa nadevom od krompira |
---|---|
Spisak sastojaka | Nadev od krompira 50% (krompir, biljno ulje (suncokretovo), crni luk, kuhinjska so, mesavina zacina (susena sargarepa, suseni paskanat, persun list, crni luk, kuhinjska so, secer, pojacivac ukusa: mononatrijum glutaminat), biber), psenicno belo brasno, voda, biljno ulje (palmino, suncokretovo), sredstvo za tretiranje brasna :L- cistein |
Alergeni | gluten |
Neto kolicina | 100.000 |
Jedinica mere | kom |
Uslovi cuvanja | -18°C |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Smrznut proizvod staviti na podmazan pleh i ostaviti na plehu 15 do 20 min da se odmrzne. Peci u prethodno zagrejanoj pecnici na temperaturi od 200 do 220°C oko 25 minuta, do postizanja zlatno -braon boje. |
Energija (kJ) | 1270 |
---|---|
Energija (kcal) | 303 |
Masti | 15.7 |
Zasićene masne kiseline (g) | 5.1 |
Ugljeni hidrati (g) | 35.2 |
od kojih seceri (g) | 0.1 |
Proteini (g) | 4.9 |
So (g) | 0.94 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Brzo smrznut proizvod od razvucenog testa sa nadevom od krompira |
---|---|
Spisak sastojaka | Nadev od krompira 50% (krompir, biljno ulje (suncokretovo), crni luk, kuhinjska so, mesavina zacina (susena sargarepa, suseni paskanat, persun list, crni luk, kuhinjska so, secer, pojacivac ukusa: mononatrijum glutaminat), biber), psenicno belo brasno, voda, biljno ulje (palmino, suncokretovo), sredstvo za tretiranje brasna :L- cistein |
Alergeni | gluten |
Neto kolicina | 100.000 |
Jedinica mere | kom |
Uslovi cuvanja | -18°C |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Smrznut proizvod staviti na podmazan pleh i ostaviti na plehu 15 do 20 min da se odmrzne. Peci u prethodno zagrejanoj pecnici na temperaturi od 200 do 220°C oko 25 minuta, do postizanja zlatno -braon boje. |
Energija (kJ) | 1270 |
---|---|
Energija (kcal) | 303 |
Masti | 15.7 |
Zasićene masne kiseline (g) | 5.1 |
Ugljeni hidrati (g) | 35.2 |
od kojih seceri (g) | 0.1 |
Proteini (g) | 4.9 |
So (g) | 0.94 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |