Grupa proizvoda | Fermentisana suva kobasica |
---|---|
Spisak sastojaka | svinjsko meso I kategorije 82%, cvrsto masno tkivo, kuhinjska so, zacini, dekstroza, stabilizatori:difosfati, antioksidansi: natrijum-eritorbat, eritorbinska kiselina, starter kultura, konzervans: natrijum-nitrit. |
Alergeni | gluten, soja, celer, mleko i slacica |
Neto kolicina | 0.550 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 do 15 C. |
Stavlja u promet | Grupa Univerexport Backa a.d. |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Nakon otvaranja proizvod cuvati u frizideru i najbolje upotrebiti u roku od 7 dana. |
Dodatne informacije | Sadrzaj proteina mesa najmanje 22%. Omotac nije jestiv. |
Energija (kJ) | 1607 |
---|---|
Energija (kcal) | 387 |
Masti | 30 |
Zasićene masne kiseline (g) | 12 |
Ugljeni hidrati (g) | 0.1 |
od kojih seceri (g) | 0.1 |
Proteini (g) | 28 |
So (g) | 4.9 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Fermentisana suva kobasica |
---|---|
Spisak sastojaka | svinjsko meso I kategorije 82%, cvrsto masno tkivo, kuhinjska so, zacini, dekstroza, stabilizatori:difosfati, antioksidansi: natrijum-eritorbat, eritorbinska kiselina, starter kultura, konzervans: natrijum-nitrit. |
Alergeni | gluten, soja, celer, mleko i slacica |
Neto kolicina | 0.550 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 do 15 C. |
Stavlja u promet | Grupa Univerexport Backa a.d. |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Nakon otvaranja proizvod cuvati u frizideru i najbolje upotrebiti u roku od 7 dana. |
Dodatne informacije | Sadrzaj proteina mesa najmanje 22%. Omotac nije jestiv. |
Energija (kJ) | 1607 |
---|---|
Energija (kcal) | 387 |
Masti | 30 |
Zasićene masne kiseline (g) | 12 |
Ugljeni hidrati (g) | 0.1 |
od kojih seceri (g) | 0.1 |
Proteini (g) | 28 |
So (g) | 4.9 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |