
| Grupa proizvoda | Fermentisana suva kobasica |
|---|---|
| Spisak sastojaka | svinjsko meso II kategorije 85%, cvrsto masno tkivo, kuhinjska so, zacini, dekstroza, belancevine graska, zgusnjivac: celuloza, stabilizitori: difosfati, trifosfati, regulator kiselosti: natrijum-fosfati, antioksidansi: natrijum-eritorbat, eritorbinska kiselina, prirodna aroma, starter kultura, konzervans: natrijum-nitrit. |
| Alergeni | gluten, soja, celer i slacica. |
| Neto kolicina | 0.330 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 do 15 C. |
| Stavlja u promet | Grupa Univerexport Backa a.d. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Nakon otvaranja proizvod cuvati u frizideru i najbolje upotrebiti u roku od 7 dana. |
| Dodatne informacije | Sadrzaj proteina mesa najmanje 20%. Omotac nije jestiv. |
| Energija (kJ) | 2044 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 494 |
| Masti | 44 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 15 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.5 |
| od kojih seceri (g) | 0.5 |
| Proteini (g) | 23 |
| So (g) | 3.5 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Fermentisana suva kobasica |
|---|---|
| Spisak sastojaka | svinjsko meso II kategorije 85%, cvrsto masno tkivo, kuhinjska so, zacini, dekstroza, belancevine graska, zgusnjivac: celuloza, stabilizitori: difosfati, trifosfati, regulator kiselosti: natrijum-fosfati, antioksidansi: natrijum-eritorbat, eritorbinska kiselina, prirodna aroma, starter kultura, konzervans: natrijum-nitrit. |
| Alergeni | gluten, soja, celer i slacica. |
| Neto kolicina | 0.330 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 do 15 C. |
| Stavlja u promet | Grupa Univerexport Backa a.d. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Nakon otvaranja proizvod cuvati u frizideru i najbolje upotrebiti u roku od 7 dana. |
| Dodatne informacije | Sadrzaj proteina mesa najmanje 20%. Omotac nije jestiv. |
| Energija (kJ) | 2044 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 494 |
| Masti | 44 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 15 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.5 |
| od kojih seceri (g) | 0.5 |
| Proteini (g) | 23 |
| So (g) | 3.5 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |