Grupa proizvoda: Fermentisana suva kobasica
Spisak sastojaka: svinjsko meso II kategorije 85%, cvrsto masno tkivo, kuhinjska so, zacini, dekstroza, belancevine graska, zgusnjivac: celuloza, stabilizitori: difosfati, trifosfati, regulator kiselosti: natrijum-fosfati, antioksidansi: natrijum-eritorbat, eritorbinska kiselina, prirodna aroma, starter kultura, konzervans: natrijum-nitrit.
Alergeni: gluten, soja, celer, mleko i slacicu
Neto kolicina: 330.000
Jedinica mere: g
Uslovi cuvanja: Cuvati na temperaturi od 0 do 15 C.
Stavlja u promet: Grupa Univerexport Backa a.d.
Zemlja porekla: Republika Srbija
Uputsvo za upotrebu: Nakon otvaranja proizvod cuvati u frizideru i najbolje upotrebiti u roku od 7 dana.
Dodatne informacije: Sadrzaj proteina mesa najmanje 20%.Omotac nije jestiv