Grupa proizvoda | Brzo smrznut proizvod od razvucenog testa sa nadevom od sira |
---|---|
Spisak sastojaka | Nadev od sira 50% (kravlji sitan sir (mleko,sirilo, kuhinjska so), psenicna krupica T-400 , kisela pavlaka (mleko, jogurtna kultura), kukuruzni skrob, kuhinjska so), psenicno belo brasno, voda, biljno ulje (palmino, suncokretovo), sredstvo za tretiranje brasna :L- cistein |
Alergeni | gluten i mleko |
Neto kolicina | 100.000 |
Jedinica mere | kom |
Uslovi cuvanja | -18°C |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Smrznut proizvod staviti na podmazan pleh i ostaviti na plehu 15 do 20 min da se odmrzne. Peci u prethodno zagrejanoj pecnici na temperaturi od 200 do 220°C oko 25 minuta, do postizanja zlatno -braon boje. |
Energija (kJ) | 969 |
---|---|
Energija (kcal) | 232 |
Masti | 9.5 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1.2 |
Ugljeni hidrati (g) | 34.6 |
od kojih seceri (g) | 0.5 |
Proteini (g) | 9.1 |
So (g) | 1.48 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Brzo smrznut proizvod od razvucenog testa sa nadevom od sira |
---|---|
Spisak sastojaka | Nadev od sira 50% (kravlji sitan sir (mleko,sirilo, kuhinjska so), psenicna krupica T-400 , kisela pavlaka (mleko, jogurtna kultura), kukuruzni skrob, kuhinjska so), psenicno belo brasno, voda, biljno ulje (palmino, suncokretovo), sredstvo za tretiranje brasna :L- cistein |
Alergeni | gluten i mleko |
Neto kolicina | 100.000 |
Jedinica mere | kom |
Uslovi cuvanja | -18°C |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Smrznut proizvod staviti na podmazan pleh i ostaviti na plehu 15 do 20 min da se odmrzne. Peci u prethodno zagrejanoj pecnici na temperaturi od 200 do 220°C oko 25 minuta, do postizanja zlatno -braon boje. |
Energija (kJ) | 969 |
---|---|
Energija (kcal) | 232 |
Masti | 9.5 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1.2 |
Ugljeni hidrati (g) | 34.6 |
od kojih seceri (g) | 0.5 |
Proteini (g) | 9.1 |
So (g) | 1.48 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |