KATEGORIJE
AKCIJE
ROBNA MARKA
Registracija Prijava
Call centar 0800/345678
Osnovne namirni Začini i konzer Začini i dodaci

ZAČIN ZA SARMU I PUNJENU PAPRIKU ALEVA 60G

 
ZAČIN ZA SARMU I PUNJENU PAPRIKU ALEVA 60G
 
117.99din/kom
1966.5 din/kg
OPIS PROIZVODA
Grupa proizvoda: Dodaci jelima, dehidrirani proizvod
Spisak sastojaka: kuhinjska so 28,3 %, belancevine soje, zacini 19 % (crni luk u prahu, delikates mlevena zacinska paprika, crni biber, persun list), suseni krompir 10 %, dekstroza, kukuruzni skrob, pojacivaci arome (mononatrijum-glutaminat 3,3 %, dinatrijum 5*-ribonukleotidi
Alergeni: Proizvod moze da sadrzi psenicni gluten, celer i slacicu.
Neto kolicina: 60.000
Jedinica mere: komandno
Uslovi cuvanja: Cuvati na suvom, tamnom mestu, na temperaturi do 25°С.
Stavlja u promet: Aleva doo Novi Knezevac, Svetozara Miletica 15, Republika Srbija
Zemlja porekla: Republika Srbija
Uputsvo za upotrebu: sadrzaj kesice prelijte 1 dl mlake vode i ostavite da stoji 10 min. Dodajte ½ kg mlevenog mesa i 100 g pirinca i dobro izmesajte. Punite ovom masom pripremljene listove kupusa (kiselog ili slatkog) ili paprike babure. Slozite u sud, nalijte vodom da ogrezne i kuvajte da mirno vri oko 1 h. Po zelji jelo zacinite tankom zaprskom i paradajzom. Jelo mozete zapeci u rerni. Sa ovim dodatkom mozete pripremiti i posnu sarmu ili punjene paprike!
Dodatne informacije: Dodatak koji daje pikantan ukus jelima, sadrzi 19% zacina. Jedna kesica mesavine je dovoljna za 500 g mlevenog mesa i daje 4 porcije jela. Sa ovom smesom mogu se pripremiti i sarme i punjene paprike!
NUTRITIVNA DEKLARACIJA
Energija (kJ): 1109
Energija (kcal): 261
Masti: 1
Ugljeni hidrati (g): 41
od kojih seceri (g): 19
Proteini (g): 22
So (g): 28
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda

ZAČIN ZA SARMU I PUNJENU PAPRIKU ALEVA 60G

ZAČIN ZA SARMU I PUNJENU PAPRIKU ALEVA 60G

 
117.99din/kom
1966.5 din/kg
OPIS PROIZVODA
NUTRITIVNA DEKLARACIJA
Grupa proizvoda: Dodaci jelima, dehidrirani proizvod
Spisak sastojaka: kuhinjska so 28,3 %, belancevine soje, zacini 19 % (crni luk u prahu, delikates mlevena zacinska paprika, crni biber, persun list), suseni krompir 10 %, dekstroza, kukuruzni skrob, pojacivaci arome (mononatrijum-glutaminat 3,3 %, dinatrijum 5*-ribonukleotidi
Alergeni: Proizvod moze da sadrzi psenicni gluten, celer i slacicu.
Neto kolicina: 60.000
Jedinica mere: komandno
Uslovi cuvanja: Cuvati na suvom, tamnom mestu, na temperaturi do 25°С.
Stavlja u promet: Aleva doo Novi Knezevac, Svetozara Miletica 15, Republika Srbija
Zemlja porekla: Republika Srbija
Uputsvo za upotrebu: sadrzaj kesice prelijte 1 dl mlake vode i ostavite da stoji 10 min. Dodajte ½ kg mlevenog mesa i 100 g pirinca i dobro izmesajte. Punite ovom masom pripremljene listove kupusa (kiselog ili slatkog) ili paprike babure. Slozite u sud, nalijte vodom da ogrezne i kuvajte da mirno vri oko 1 h. Po zelji jelo zacinite tankom zaprskom i paradajzom. Jelo mozete zapeci u rerni. Sa ovim dodatkom mozete pripremiti i posnu sarmu ili punjene paprike!
Dodatne informacije: Dodatak koji daje pikantan ukus jelima, sadrzi 19% zacina. Jedna kesica mesavine je dovoljna za 500 g mlevenog mesa i daje 4 porcije jela. Sa ovom smesom mogu se pripremiti i sarme i punjene paprike!
Energija (kJ): 1109
Energija (kcal): 261
Masti: 1
Ugljeni hidrati (g): 41
od kojih seceri (g): 19
Proteini (g): 22
So (g): 28
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda

Pogledaj slične proizvode

Potrudili smo se da osiguramo da svaka informacija o proizvodima bude potpuno tačna. Imajte u vidu ipak da se prehrambreni proizvodi često menjanju te se sledom navedenoga sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrednost, alergeni mogu promeniti. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Fotografije mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda.
Želim da primam obaveštenja o aktuelnim akcijskim ponudama
18+
Zapratite nas
Na našim web stranicama koristimo tzv. kolačiće (cookies), kako bismo korisnicima osigurali najbolju moguću pretragu i jednostavnost.
Daljim pregledima elakolije web stranica, dajete svoj pristanak za korišćenje kolačića.
Više informacija