-42%

| Grupa proizvoda | Dodaci jelima, dehidrirani proizvod |
|---|---|
| Spisak sastojaka | kuhinjska so 28,3 %, belancevine soje, zacini 19 % (crni luk u prahu, delikates mlevena zacinska paprika, crni biber, persun list), suseni krompir 10 %, dekstroza, kukuruzni skrob, pojacivaci arome (mononatrijum-glutaminat 3,3 %, dinatrijum 5*-ribonukleotidi |
| Alergeni | Proizvod moze da sadrzi psenicni gluten, celer i slacicu. |
| Neto kolicina | 60.000 |
| Jedinica mere | komandno |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom, tamnom mestu, na temperaturi do 25°С. |
| Stavlja u promet | Aleva doo Novi Knezevac, Svetozara Miletica 15, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | sadrzaj kesice prelijte 1 dl mlake vode i ostavite da stoji 10 min. Dodajte ½ kg mlevenog mesa i 100 g pirinca i dobro izmesajte. Punite ovom masom pripremljene listove kupusa (kiselog ili slatkog) ili paprike babure. Slozite u sud, nalijte vodom da ogrezne i kuvajte da mirno vri oko 1 h. Po zelji jelo zacinite tankom zaprskom i paradajzom. Jelo mozete zapeci u rerni. Sa ovim dodatkom mozete pripremiti i posnu sarmu ili punjene paprike! |
| Dodatne informacije | Dodatak koji daje pikantan ukus jelima, sadrzi 19% zacina. Jedna kesica mesavine je dovoljna za 500 g mlevenog mesa i daje 4 porcije jela. Sa ovom smesom mogu se pripremiti i sarme i punjene paprike! |
| Energija (kJ) | 1109 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 261 |
| Masti | 1 |
| Ugljeni hidrati (g) | 41 |
| od kojih seceri (g) | 19 |
| Proteini (g) | 22 |
| So (g) | 28 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |
-42%

| Grupa proizvoda | Dodaci jelima, dehidrirani proizvod |
|---|---|
| Spisak sastojaka | kuhinjska so 28,3 %, belancevine soje, zacini 19 % (crni luk u prahu, delikates mlevena zacinska paprika, crni biber, persun list), suseni krompir 10 %, dekstroza, kukuruzni skrob, pojacivaci arome (mononatrijum-glutaminat 3,3 %, dinatrijum 5*-ribonukleotidi |
| Alergeni | Proizvod moze da sadrzi psenicni gluten, celer i slacicu. |
| Neto kolicina | 60.000 |
| Jedinica mere | komandno |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom, tamnom mestu, na temperaturi do 25°С. |
| Stavlja u promet | Aleva doo Novi Knezevac, Svetozara Miletica 15, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | sadrzaj kesice prelijte 1 dl mlake vode i ostavite da stoji 10 min. Dodajte ½ kg mlevenog mesa i 100 g pirinca i dobro izmesajte. Punite ovom masom pripremljene listove kupusa (kiselog ili slatkog) ili paprike babure. Slozite u sud, nalijte vodom da ogrezne i kuvajte da mirno vri oko 1 h. Po zelji jelo zacinite tankom zaprskom i paradajzom. Jelo mozete zapeci u rerni. Sa ovim dodatkom mozete pripremiti i posnu sarmu ili punjene paprike! |
| Dodatne informacije | Dodatak koji daje pikantan ukus jelima, sadrzi 19% zacina. Jedna kesica mesavine je dovoljna za 500 g mlevenog mesa i daje 4 porcije jela. Sa ovom smesom mogu se pripremiti i sarme i punjene paprike! |
| Energija (kJ) | 1109 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 261 |
| Masti | 1 |
| Ugljeni hidrati (g) | 41 |
| od kojih seceri (g) | 19 |
| Proteini (g) | 22 |
| So (g) | 28 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |