Grupa proizvoda | Zacin C dodatak jelima sa povrcem za krompir |
---|---|
Spisak sastojaka | Sastojci: zacini 32,7% (beli luk u granulama* 12,4%, mlevena zacinska paprika*, crni luk u prahu*, kari u prahu*, persun list*, ruzmarin list* 3%, mirodjija*), so 25%,suseni crni luk* 20%, secer*, moska so 5%, prirodna aroma paprike. *prirodni sastojci |
Alergeni | Moze da sadrzi celer, soju, mleko, jaja i gluten. |
Neto kolicina | 20.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu |
Stavlja u promet | Nestlé Adriatic S d.o.o., Beograd-Surcin, Zeleznicka 131, 11271 Surcin |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Predlog za pripremu 1kg krompira: 1.Oljustite krompir, isecite na kriske i kuvajte u slanoj vodi 10-15 min. Nakon kuvanje odlijte vodu. 2. Krompir prelijte sa 5 kasika ulja i Zacin C mesavinom za krompir. 3. Zacinjeni krompir pecite u zagrejanonj rerni na 200-220°C 20-25 min. Krompir mozete i isprziti u tiganju , na srednjoj temperaturi 8-10 min. |
Energija (kJ) | 1020 |
---|---|
Energija (kcal) | 242 |
Masti | 2.6 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.4 |
Ugljeni hidrati (g) | 41 |
od kojih seceri (g) | 17 |
Proteini (g) | 7 |
So (g) | 30 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Zacin C dodatak jelima sa povrcem za krompir |
---|---|
Spisak sastojaka | Sastojci: zacini 32,7% (beli luk u granulama* 12,4%, mlevena zacinska paprika*, crni luk u prahu*, kari u prahu*, persun list*, ruzmarin list* 3%, mirodjija*), so 25%,suseni crni luk* 20%, secer*, moska so 5%, prirodna aroma paprike. *prirodni sastojci |
Alergeni | Moze da sadrzi celer, soju, mleko, jaja i gluten. |
Neto kolicina | 20.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu |
Stavlja u promet | Nestlé Adriatic S d.o.o., Beograd-Surcin, Zeleznicka 131, 11271 Surcin |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Predlog za pripremu 1kg krompira: 1.Oljustite krompir, isecite na kriske i kuvajte u slanoj vodi 10-15 min. Nakon kuvanje odlijte vodu. 2. Krompir prelijte sa 5 kasika ulja i Zacin C mesavinom za krompir. 3. Zacinjeni krompir pecite u zagrejanonj rerni na 200-220°C 20-25 min. Krompir mozete i isprziti u tiganju , na srednjoj temperaturi 8-10 min. |
Energija (kJ) | 1020 |
---|---|
Energija (kcal) | 242 |
Masti | 2.6 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.4 |
Ugljeni hidrati (g) | 41 |
od kojih seceri (g) | 17 |
Proteini (g) | 7 |
So (g) | 30 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |