
| Grupa proizvoda | Penasti proizvod sa cokoladnim prelivom (22%) |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Secer, cokoladni preliv *(secer, kakao masa, kakao maslac, emulgatori: suncokretov lecitin, poliglicerolpoliricinoleat; aroma), glukozni sirup, voda, humektant: sorbitol; sredstvo za zeliranje: agar agar; BELANCE u prahu min. 0,16% , regulator kiselosti: limunska kiselina; aroma, konzervans: kalijum sorbat ; boja: kurkumin |
| Alergeni | BELANCE |
| Neto kolicina | 25.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu, do 20°C. |
| Stavlja u promet | Univerexport d.o.o., Sentandrejski put 165., 21000 Novi Sad, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Spremno za konzumiranje |
| Energija (kJ) | 1548 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 367 |
| Masti | 2.6 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 1.7 |
| Ugljeni hidrati (g) | 81.7 |
| od kojih seceri (g) | 59.1 |
| Proteini (g) | 3.9 |
| So (g) | 0.09 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Penasti proizvod sa cokoladnim prelivom (22%) |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Secer, cokoladni preliv *(secer, kakao masa, kakao maslac, emulgatori: suncokretov lecitin, poliglicerolpoliricinoleat; aroma), glukozni sirup, voda, humektant: sorbitol; sredstvo za zeliranje: agar agar; BELANCE u prahu min. 0,16% , regulator kiselosti: limunska kiselina; aroma, konzervans: kalijum sorbat ; boja: kurkumin |
| Alergeni | BELANCE |
| Neto kolicina | 25.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu, do 20°C. |
| Stavlja u promet | Univerexport d.o.o., Sentandrejski put 165., 21000 Novi Sad, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Spremno za konzumiranje |
| Energija (kJ) | 1548 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 367 |
| Masti | 2.6 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 1.7 |
| Ugljeni hidrati (g) | 81.7 |
| od kojih seceri (g) | 59.1 |
| Proteini (g) | 3.9 |
| So (g) | 0.09 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |