Grupa proizvoda | Mesne preradjevine, fermentisana polusuva kobasica |
---|---|
Spisak sastojaka | Svinjsko meso II kategorije, cvrsto masno tkivo, kuhinjska so, brasno graska, dekstroza, zacini, pojacivac arome: E621, stabilizatori: E450 i E451, boja:E120, starter kulture, antioksidans: E301, ekstrakti zacina, regulator kiselosti: E339, konzervans: E250. Moze da sadrzi: GLUTEN, SOJU, CELER, MLEKO i SLACICU. |
Alergeni | GLUTEN,SOJA,CELER,MLEKO I SLACICA. |
Jedinica mere | kg |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +15°C. |
Stavlja u promet | Grupa Univerexport Backa a.d., Novosadski put 10, 21400 Backa Palanka, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Dodatne informacije | Omotac proizvoda nije jestiv. |
Energija (kJ) | 1683 |
---|---|
Energija (kcal) | 407 |
Masti | 37 |
Zasićene masne kiseline (g) | 15 |
Ugljeni hidrati (g) | 0.2 |
od kojih seceri (g) | 0.2 |
Proteini (g) | 18 |
So (g) | 2.7 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Mesne preradjevine, fermentisana polusuva kobasica |
---|---|
Spisak sastojaka | Svinjsko meso II kategorije, cvrsto masno tkivo, kuhinjska so, brasno graska, dekstroza, zacini, pojacivac arome: E621, stabilizatori: E450 i E451, boja:E120, starter kulture, antioksidans: E301, ekstrakti zacina, regulator kiselosti: E339, konzervans: E250. Moze da sadrzi: GLUTEN, SOJU, CELER, MLEKO i SLACICU. |
Alergeni | GLUTEN,SOJA,CELER,MLEKO I SLACICA. |
Jedinica mere | kg |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +15°C. |
Stavlja u promet | Grupa Univerexport Backa a.d., Novosadski put 10, 21400 Backa Palanka, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Dodatne informacije | Omotac proizvoda nije jestiv. |
Energija (kJ) | 1683 |
---|---|
Energija (kcal) | 407 |
Masti | 37 |
Zasićene masne kiseline (g) | 15 |
Ugljeni hidrati (g) | 0.2 |
od kojih seceri (g) | 0.2 |
Proteini (g) | 18 |
So (g) | 2.7 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |