
| Grupa proizvoda | Suvomesnati proizvod |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Svinjski but, morska so, masnoca za premazivanje sunki (meko masno tkivo, PSENICNO brasno, kukuruzno brasno, morska so). 100 g proizvoda dobijeno susenjem 143 g svezeg mesa. |
| Jedinica mere | kg |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi do +10°C. |
| Stavlja u promet | Dragoslav Vucurevic preduzetnik vinarija Vucurevic, Zanos bb, Petrovaradin, Novi Sad, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Dodatne informacije | Vakuum pakovanje |
| Energija (kJ) | 1220 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 293 |
| Masti | 19 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 7 |
| Proteini (g) | 30 |
| So (g) | 5 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Suvomesnati proizvod |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Svinjski but, morska so, masnoca za premazivanje sunki (meko masno tkivo, PSENICNO brasno, kukuruzno brasno, morska so). 100 g proizvoda dobijeno susenjem 143 g svezeg mesa. |
| Jedinica mere | kg |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi do +10°C. |
| Stavlja u promet | Dragoslav Vucurevic preduzetnik vinarija Vucurevic, Zanos bb, Petrovaradin, Novi Sad, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Dodatne informacije | Vakuum pakovanje |
| Energija (kJ) | 1220 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 293 |
| Masti | 19 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 7 |
| Proteini (g) | 30 |
| So (g) | 5 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |