 
													
						
													 
																		    
									
												    
												
												     
												
												    
																		    
						 
					
| Grupa proizvoda | Suvomesnati proizvod | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | Svinjski but od svinje mangulice, morska so, masnoca za premazivanje sunki (meko masno tkivo, PSENICNO brasno, kukuruzno brasno, morska so). 100 g proizvoda dobijeno susenjem iz 143 g svezeg svinjskog mesa. | 
| Neto kolicina | 100.000 | 
| Jedinica mere | komad | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi do +7°C. | 
| Stavlja u promet | Dragoslav Vucurevic preduzetnik vinarija Vucurevic, Zanos bb, Petrovaradin, Novi Sad, Republika Srbija. | 
| Zemlja porekla | Republika Srbija | 
| Dodatne informacije | Vakuum pakovanje | 
| Energija (kJ) | 1825 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 411 | 
| Masti | 40 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 14 | 
| Proteini (g) | 19 | 
| So (g) | 4 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |
 
								 
					 
																 
					 
															
| Grupa proizvoda | Suvomesnati proizvod | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | Svinjski but od svinje mangulice, morska so, masnoca za premazivanje sunki (meko masno tkivo, PSENICNO brasno, kukuruzno brasno, morska so). 100 g proizvoda dobijeno susenjem iz 143 g svezeg svinjskog mesa. | 
| Neto kolicina | 100.000 | 
| Jedinica mere | komad | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi do +7°C. | 
| Stavlja u promet | Dragoslav Vucurevic preduzetnik vinarija Vucurevic, Zanos bb, Petrovaradin, Novi Sad, Republika Srbija. | 
| Zemlja porekla | Republika Srbija | 
| Dodatne informacije | Vakuum pakovanje | 
| Energija (kJ) | 1825 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 411 | 
| Masti | 40 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 14 | 
| Proteini (g) | 19 | 
| So (g) | 4 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |