Grupa proizvoda | Brzo smrznut proizvod od kvasnog lisnatog testa sa nadevom |
---|---|
Spisak sastojaka | PSENICNO brasno T-500, voda, margarin (biljna ulja ( palma, suncokret, uljana repica), voda, so, emulgator: mono i digliceridi masnih kiselina, limunska kiselina, antioksidansi: ekstrat bogat tokoferolima i askorbil palmitat, konzervans kalijum sorbat, aroma), pileca virsla (25%), suncokretovo biljno ulje, secer, svez pekarski kvasac, SUSAM, kuhinjska so, emulgator E 472e, antioksidans: E300. |
Alergeni | Gluten psenicnog brasna, susam, moguce prisustvo soje u tragovima |
Neto kolicina | 1.000 |
Jedinica mere | kg |
Uslovi cuvanja | Proizvod cuvati na temperaturi od -18°C i nizoj |
Stavlja u promet | DOO MOKA Sime Sarage bb,32 000 Cacak ISO 9001 I ISO 22000 Sertifikovan proizvodjac |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Zamrznut proizvod poredjati na pleh, ostaviti da fermentise 60-90 min , peci na temperaturi 190- 210°C 12-15min. |
Dodatne informacije | Jednom odmrznut proizvod ponovo ne zamrzavati |
Energija (kJ) | 1302 |
---|---|
Energija (kcal) | 312 |
Masti | 15.7 |
Zasićene masne kiseline (g) | 7.9 |
Ugljeni hidrati (g) | 35.8 |
od kojih seceri (g) | 0.6 |
Proteini (g) | 6.1 |
So (g) | 0.9 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Brzo smrznut proizvod od kvasnog lisnatog testa sa nadevom |
---|---|
Spisak sastojaka | PSENICNO brasno T-500, voda, margarin (biljna ulja ( palma, suncokret, uljana repica), voda, so, emulgator: mono i digliceridi masnih kiselina, limunska kiselina, antioksidansi: ekstrat bogat tokoferolima i askorbil palmitat, konzervans kalijum sorbat, aroma), pileca virsla (25%), suncokretovo biljno ulje, secer, svez pekarski kvasac, SUSAM, kuhinjska so, emulgator E 472e, antioksidans: E300. |
Alergeni | Gluten psenicnog brasna, susam, moguce prisustvo soje u tragovima |
Neto kolicina | 1.000 |
Jedinica mere | kg |
Uslovi cuvanja | Proizvod cuvati na temperaturi od -18°C i nizoj |
Stavlja u promet | DOO MOKA Sime Sarage bb,32 000 Cacak ISO 9001 I ISO 22000 Sertifikovan proizvodjac |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Zamrznut proizvod poredjati na pleh, ostaviti da fermentise 60-90 min , peci na temperaturi 190- 210°C 12-15min. |
Dodatne informacije | Jednom odmrznut proizvod ponovo ne zamrzavati |
Energija (kJ) | 1302 |
---|---|
Energija (kcal) | 312 |
Masti | 15.7 |
Zasićene masne kiseline (g) | 7.9 |
Ugljeni hidrati (g) | 35.8 |
od kojih seceri (g) | 0.6 |
Proteini (g) | 6.1 |
So (g) | 0.9 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |