 
													
						
													
																		    
									
												    
												
												    
												
												    
																		    
						 
					
| Grupa proizvoda | Brzo smrznut proizvod od kvasnog lisnatog testa sa nadevom | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | PSENICNO brasno T-500, voda, margarin (biljna ulja (palma, suncokret, uljana repica), voda, so, emulgator: mono i digliceridi masnih kiselina, limunska kiselina, antioksidansi: ekstrat bogat tokoferolima i askorbil palmitat, konzervans kalijum sorbat, aroma), pizza nadev 25% (fino usitnjena barena kobasica, kecap, mesoviti proizvod od biljne masti, skroba i proteina mleka sa dodatom aromom Gaude sira i origano), secer, suncokretovo biljno ulje, svez pekarski kvasac, SUSAM, kuhinjska so, emulgator E 472e, antioksidans: E300. | 
| Alergeni | Gluten psenicnog brasna, susam, moguce prisustvo soje u tragovima | 
| Neto kolicina | 1.000 | 
| Jedinica mere | kg | 
| Uslovi cuvanja | Proizvod cuvati na temperaturi od -18°C i nizoj | 
| Stavlja u promet | DOO MOKA Sime Sarage bb,32 000 Cacak ISO 9001 i ISO 22000 Sertifikovan proizvodjac | 
| Zemlja porekla | Republika Srbija | 
| Uputsvo za upotrebu | Zamrznut proizvod poredjati na pleh, ostaviti da fermentise 60-90 min ,peci na temperaturi 190- 210°C 12-15min. | 
| Dodatne informacije | Jednom odmrznut proizvod ponovo ne zamrzavati | 
| Energija (kJ) | 1230 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 293 | 
| Masti | 13.6 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 7.1 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 33.5 | 
| od kojih seceri (g) | 0.7 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |
 
																															
| Grupa proizvoda | Brzo smrznut proizvod od kvasnog lisnatog testa sa nadevom | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | PSENICNO brasno T-500, voda, margarin (biljna ulja (palma, suncokret, uljana repica), voda, so, emulgator: mono i digliceridi masnih kiselina, limunska kiselina, antioksidansi: ekstrat bogat tokoferolima i askorbil palmitat, konzervans kalijum sorbat, aroma), pizza nadev 25% (fino usitnjena barena kobasica, kecap, mesoviti proizvod od biljne masti, skroba i proteina mleka sa dodatom aromom Gaude sira i origano), secer, suncokretovo biljno ulje, svez pekarski kvasac, SUSAM, kuhinjska so, emulgator E 472e, antioksidans: E300. | 
| Alergeni | Gluten psenicnog brasna, susam, moguce prisustvo soje u tragovima | 
| Neto kolicina | 1.000 | 
| Jedinica mere | kg | 
| Uslovi cuvanja | Proizvod cuvati na temperaturi od -18°C i nizoj | 
| Stavlja u promet | DOO MOKA Sime Sarage bb,32 000 Cacak ISO 9001 i ISO 22000 Sertifikovan proizvodjac | 
| Zemlja porekla | Republika Srbija | 
| Uputsvo za upotrebu | Zamrznut proizvod poredjati na pleh, ostaviti da fermentise 60-90 min ,peci na temperaturi 190- 210°C 12-15min. | 
| Dodatne informacije | Jednom odmrznut proizvod ponovo ne zamrzavati | 
| Energija (kJ) | 1230 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 293 | 
| Masti | 13.6 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 7.1 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 33.5 | 
| od kojih seceri (g) | 0.7 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |