
| Grupa proizvoda | Brzo smrznut proizvod od kvasnog lisnatog testa |
|---|---|
| Spisak sastojaka | PSENICNO brasno T-500, voda, margarin (biljna ulja ( palma, suncokret, uljana repica), voda, so emulgator: mono i digliceridi masnih kiselina, limunska kiselina, antioksidansi: ekstrat bogat tokoferolima i askorbil palmitat, konzervans kalijum sorbat, aroma) , secer, SUSAM (5%) , suncokretovo biljno ulje, svez pekarski kvasac, kuhinjska so, emulgator E 472e, antioksidans: E 330. |
| Alergeni | Gluten psenicnog brasna ,susam, moguce prisustvo soje u tragovima |
| Neto kolicina | 1.000 |
| Jedinica mere | kg |
| Uslovi cuvanja | Proizvod cuvati na temperaturi od -18°C i nizoj |
| Stavlja u promet | DOO MOKA Sime Sarage bb,32 000 Cacak ISO 9001 I ISO 22000 Sertifikovan proizvodjac |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Zamrznut proizvod poredjati na pleh, ostaviti da fermentise 60-90 min , peci na temperaturi 190- 210°C 12-15min. |
| Dodatne informacije | Jednom odmrznut proizvod ponovo ne zamrzavati |
| Energija (kJ) | 1382 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 329 |
| Masti | 16.7 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 8.5 |
| Ugljeni hidrati (g) | 38.2 |
| od kojih seceri (g) | 0.5 |
| Proteini (g) | 5.5 |
| So (g) | 0.6 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Brzo smrznut proizvod od kvasnog lisnatog testa |
|---|---|
| Spisak sastojaka | PSENICNO brasno T-500, voda, margarin (biljna ulja ( palma, suncokret, uljana repica), voda, so emulgator: mono i digliceridi masnih kiselina, limunska kiselina, antioksidansi: ekstrat bogat tokoferolima i askorbil palmitat, konzervans kalijum sorbat, aroma) , secer, SUSAM (5%) , suncokretovo biljno ulje, svez pekarski kvasac, kuhinjska so, emulgator E 472e, antioksidans: E 330. |
| Alergeni | Gluten psenicnog brasna ,susam, moguce prisustvo soje u tragovima |
| Neto kolicina | 1.000 |
| Jedinica mere | kg |
| Uslovi cuvanja | Proizvod cuvati na temperaturi od -18°C i nizoj |
| Stavlja u promet | DOO MOKA Sime Sarage bb,32 000 Cacak ISO 9001 I ISO 22000 Sertifikovan proizvodjac |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Zamrznut proizvod poredjati na pleh, ostaviti da fermentise 60-90 min , peci na temperaturi 190- 210°C 12-15min. |
| Dodatne informacije | Jednom odmrznut proizvod ponovo ne zamrzavati |
| Energija (kJ) | 1382 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 329 |
| Masti | 16.7 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 8.5 |
| Ugljeni hidrati (g) | 38.2 |
| od kojih seceri (g) | 0.5 |
| Proteini (g) | 5.5 |
| So (g) | 0.6 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |