
| Grupa proizvoda | Slano pecivo |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastojci: psenicno belo brasno tip „500 , jestivo rafinisano suncokretovo ulje, belo vino, kecap (voda, koncentrat paradajza, kukuruzni skrob, secer, kuhinjska so, sirce, stabilizator: guar guma, konzervans: natrijum-benzoat), origano, kuhinjska so, sredstvo za dizanje testa: natrijum-hidrogenkarbonat, limunska kiselina. Proizvod moze da sadrzi susam u tragovima. |
| Alergeni | Sadrzi GLUTEN. Moguce prisustvo u tragovima SUSAMA. |
| Neto kolicina | 200.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom, hladnom i tamnom mestu. |
| Stavlja u promet | U promet stavlja: Univerexport d.o.o, Sentandrejski put 165,21000 Novi Sad,Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 2000 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 477 |
| Masti | 22 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 2.6 |
| Ugljeni hidrati (g) | 61.4 |
| od kojih seceri (g) | 0.3 |
| Proteini (g) | 8.4 |
| So (g) | 1.7 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Slano pecivo |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastojci: psenicno belo brasno tip „500 , jestivo rafinisano suncokretovo ulje, belo vino, kecap (voda, koncentrat paradajza, kukuruzni skrob, secer, kuhinjska so, sirce, stabilizator: guar guma, konzervans: natrijum-benzoat), origano, kuhinjska so, sredstvo za dizanje testa: natrijum-hidrogenkarbonat, limunska kiselina. Proizvod moze da sadrzi susam u tragovima. |
| Alergeni | Sadrzi GLUTEN. Moguce prisustvo u tragovima SUSAMA. |
| Neto kolicina | 200.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom, hladnom i tamnom mestu. |
| Stavlja u promet | U promet stavlja: Univerexport d.o.o, Sentandrejski put 165,21000 Novi Sad,Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 2000 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 477 |
| Masti | 22 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 2.6 |
| Ugljeni hidrati (g) | 61.4 |
| od kojih seceri (g) | 0.3 |
| Proteini (g) | 8.4 |
| So (g) | 1.7 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |